nlc.hu
Sztárok

5 színész, aki röhejes okból bukott el szerepet

Nevetséges okok, amiért színészek nem kaptak meg egy-egy filmszerepet

Bizarr és röhejes történetek következnek, arról, hogyan és miért buktak el a színészek egy-egy munkát.

Van, amikor rosszul sikerül egy állásinterjú, és van amikor ROSSZUL sikerül. A következő sztárok sztorijai abszolút az utóbbi kategóriát erősítik, még úgy is, hogy náluk az állásinterjút castingnak nevezik. És igen, ők is el tudják szúrni a meghallgatásukat, de van, hogy rajtuk kívül álló okokból nem sikerül megkaparintani kiszemelt filmszerepet

Harry Styles

Az énekes, aki mostanában nagy lelkesedéssel bontogatja a színészi szárnyait is, nagyon vágyott Elvis Presley szerepére a most debütált életrajzi filmben. Az Elvis rendezője, Baz Luhrmann azonban visszautasította őt, mondván „Harry-vel az a legnagyobb gond, hogy ő Harry Styles. Már önmagában egy ikon. Ezt végül Harry és én őszintén megbeszéltük – de kétségbeesetten szerette volna felvenni a jelmezt, és kipróbálni magát.” A szerepet végül Austin Butler kapta meg.

Sztárok, akik elbuktak egy filmszerepet

Fotó: Jo Hale/Getty Images

Robert Redford

Tudtad, hogy majdnem Redford alakította Benjamint a Diploma előttben? Végül azért nem ő lett a befutó – hanem Dustin Hoffman –, mert úgy gondolták, senki nem hinné el róla, hogy egy „lúzer”. Redford ezzel persze nem értett egyet, így a rendező, Mike Nichols megkérdezte tőle, hogy volt-e már valaha sikertelen egy lánnyal. „Erre visszakérdezett, hogy ezt hogy értem. És nem viccelt!” – idézte fel Nichols.

Sztárok, akik elbuktak egy filmszerepet

Fotó: Arnold Jerocki/Getty Images

Tom Holland

Az új Star Wars-trilógia nagyon máshogy nézett volna ki, ha John Boyega helyett Tom Holland kapja meg Finn karakterét. Pedig a srác több kör meghallgatáson is túl volt! Csakhogy mikor azt a feladatot kapta, hogy tegyen úgy, mintha egy droiddal szaladna vissza a géphez, egyszerűen képtelen volt nevetés nélkül végigcsinálni. A droid szerepét ugyanis egy nő próbálta hozni csipogó robothangokat kiadva… „Nem bírtam abbahagyni a röhögést. Nagyon vicces volt. De közben meg tök rosszul éreztem magam, mert tényleg nagyon igyekezett meggyőző android vagy drón, vagy hogyishívják lenni. Nyilván nem kaptam meg a szerepet. Nem ez volt a karrierem fénypontja” – mesélte Holland.

Sztárok, akik elbuktak egy filmszerepet

Fotó: Astrid Stawiarz/Getty Images

Eddie Redmayne

Eddie Redmayne szintén megpróbálkozott az új Star Wars-filmekkel. Ő Kylo Renre pályázott (akit természetesen Adam Driver keltett végül életre). Elmondása szerint egy ilyen szupertitkos film castingján a kiválasztási folyamat elején még nem a valós szövegkönyvet kapják meg a színészek, így a Büszkeség és balítéletből kellett felolvasnia, annyi instrukcióval, hogy a rossz fiú szerepét kell hoznia. Eddie azonban ahelyett, hogy valami eredetit mutatott volna, tíz különböző verzióban imitálta Darth Vadert, így végül elbukta a meghallgatást.

Sztárok, akik elbuktak egy filmszerepet

Fotó: Jeff Spicer/Getty Images

Freddie Prinze Jr.

Freddie Prinze Jr. nagyon közel került ahhoz, hogy Tobey Maguire helyett ő legyen az első igazi Pókember Sam Raimi 2002-es filmjében. Ám amikor le kellett ülnie a direktorral beszélgetni a szerepről, és az megkérdezte tőle, miért is szereti annyira Pókembert, Freddie végül az alien szimbiótáról, Venomról kezdett el magyarázni. Ezzel pedig elszúrta az esélyeit.

Sztárok, akik elbuktak egy filmszerepet

Fotó: Vincent Sandoval/Getty Images

(Forrás: Buzzfeed)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top