nlc.hu
Sztárok

Milliókat fizethet Opitz Barbinak az exe

Akár milliókba is kerülhet Opitz Barbi exének a kiszivárogtatott videó

Az énekesnő megtette a szükséges jogi lépéseket, most vizsgálati szakaszban van az ügy.

Ahogy azt az nlc elsőként megírta, Opitz Barbiról privát videót szivárogtatott ki az exbarátja, ami rengeteg emberhez eljutott. Az énekesnő egy közleményt is kiadott ezzel kapcsolatban, amiben elmondta, hogy bízott a fiúban a kapcsolatuk alatt, ezért küldte neki a felvételt, de egy percig sem gondolta, hogy visszaélne vele, ezért most nagyon csalódott.

Opitz Barbi

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

Több ismert ember, például Fluor Tomi és ByeAlex is kiállt Barbi mellett. Miután az énekesnő elmondta, hogy megtette a feljelentést, a Bors megkeresett egy jogászt, aki elmondta, mi lehet a per végkimenetele. 

„Ezt úgy hívják, hogy bosszúpornó. Elsősorban ez egy személyiségi jogokkal való visszaélés, továbbá magába foglalja annak is a lehetőségét, hogy miután valaki látta ezt a videót, a képek láttán könnyedén elkezdheti zaklatni Barbit. Becsületsértési ügy is válhat belőle. A probléma az, hogy a mai világban az internet gyors, de a jog világa sajnos nem. (…) A kezdet az, hogy büntetőeljárásban megállapítják, tényleg történt-e bűncselekmény. Ez alsó hangon legalább egy másfél éves történet. Később, miután a bíróság kihirdette a videó terjesztőjének bűnösségét, polgári perben lesz majd Barbinak lehetősége sérelemdíjként valamifajta kompenzációt követelni, ami akár milliókat is jelenthet” – mondta a lapnak dr. Baracsi Katalin internetjogász.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top