nlc.hu
Sztárok

Oláh Szandrát sokan bántották

Oláh Szandra: „Nem csak lelkileg, néha testileg is bántottak” – sokan kikezdték a Sztárban sztár leszek! versenyzőjét

Még szüleinek sem mesélt az atrocitásokról.

Szombaton búcsúzott a Sztárban sztár leszek! harmadik szériájából Oláh Szandra. A fiatal tehetség nem bánkódott sokat a kiesés miatt, ugyanis Pápai Joci versenyzője már annak is örül, hogy megmutathatta, milyen messzire jutott, pláne azoknak, akik fiatal korában bántották őt. 

Oláh Szandra

Oláh Szandra (Fotó: TV2)

Kiskorom óta sokan bántanak. Visszahúzódó lány vagyok, én nem mehettem bulizni, nem éltem ki a fiatal éveimet. A suliban is kiközösítettek, mert egyedül én voltam roma. Nem értették, hogy cigányként mit keresek közöttük – mesélte a Ripostnak Szandra. – Jó tanuló voltam és szerettem oda járni, attól függetlenül is, hogy rosszul bántak velem. Az igazság az, hogy nem csak lelkileg, néha testileg is bántottak. Azt nem mondanám, hogy verekedtem, mert inkább csak hagytam magam.” 

Szandra hozzátette, szüleinek sem merte elmondani, miken megy keresztül, de most a műsorban végre bebizonyíthatta, mire képes egy kis faluból jött cigánylány. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top