nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt halutálata

Osváth Zsolt: „Megérzem a szagát, és elkezdek öklendezni”

Elárulta, mi az az étel, amivel ki lehet kergetni a világból.

Mint arról beszámoltunk, november 7-én indul A Konyhafőnök VIP újabb évada. A gasztroreality-ben a 36 versenyzőből néhánynak már a Válogató héten szembe kell majd néznie legnagyobb félelmeivel, és kötényt csak az kaphat, aki túl tud lépni a saját korlátain.

Osváth Zsolt

Osváth Zsolt is megvillantja főzőtudományát A Konyhafőnök VIP-ben – Fotó: Sajtóklub

Többek között Osváth Zsolt, online tartalomgyártó, étteremtulajdonos is versenybe száll. A Konyhafőnök VIP versenyzője elárulta: nem sok mindentől undorodik, de van egy alapanyag, aminek nemhogy az íze, már a puszta érintése is kikészíti.

A halételeket nem eszem meg. A polipot, a rákot és a tintahalat pedig imádom. Nagyon furán vagyok összerakva” – mondta el.

Osváth Zsolt meg is indokolta a kamerák előtt, hogy miért ódzkodik ettől az alapanyagtól: “Még rosszullét is rám jön. Nem is nagyon tudok dolgozni hallal, mert megérzem a szagát, és elkezdek öklendezni. Meg hozzá sem szeretek érni, olyan nyálkás, pikkelyes“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top