nlc.hu
Sztárok

Nehézségeiről vallott Helfy Alexa

Helfy Alexa: „Elkezdődtek a pánikrohamok, amit a depresszió követett” – nehézségeiről vallott az X-Faktor tehetsége

A fiatal versenyző úgy érzi, megmentette az életét a műsor.

Helfy Alexa nevével még csak most ismerkedik az ország az X-Faktor által, ahol Gáspár Laci mentoráltja lett. A 18 éves tehetséges énekesnő a HOT! magazinnak mesélte el, hogy korábban sokat bántották őt az iskolában, ami miatt pánikrohamokkal és depresszióval kellett megküzdeni. 

Helfy Alexa

Helfy Alexa (Fotó: RTL/ Sajtóklub)

Alexa úgy érzi, az életét mentette meg az X-Faktor és szeretné a műsoron keresztül megmutatni az embereknek, hogy van kiút a depresszióból. 

„Körülbelül tizenegy éves lehettem, mikor jelentkeztem egy színiiskolába, ahol nagyon sokat lehettem a színpadon; na, akkor úgy éreztem, hogy az álmaimat élem. Amikor utána vissza kellett mennem az iskolába, nagyon szomorú voltam, ugyanis abban a közegben nem éreztem jól magam, nagyon sokat bántottak, többször kiközösítettek – mesélte Alexa, aki később egy szakgimnáziumban igaz barátokra lelt. – Úgy tekintettem rájuk, mint a testvéreimre; akkor éreztem először, hogy vannak emberek, akik törődnek velem, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Sajnos, a szülinapomkor összevesztem velük, és innentől kezdve minden rossz irányt vett: egyre többször voltam letört, majd elkezdődtek a pánikrohamok, amit a depresszió követett.”

Az énekesnő azt is elmondta, végül levelezőn folytatta tanulmányait, mivel a rohamai mindennaposak lettek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top