nlc.hu
Sztárok

Kökény Attila a kiesésről

DWTS: „Visszakapom az életem, visszakapom a feleségem” – Kökény Attila a kiesés után

Attila házassága kiállta a próbát.

Kökény Attila és Mikes Anna a Dancing with the Stars negyedik adásában estek ki. A zenész rengeteg munkát tett bele, hogy minden alkalommal lenyűgözze a zsűrit és a közönséget, ami hétről hétre sikerült is nekik. 

Kökény Attila és Mikes Anna

Kökény Attila és Mikes Anna (Fotó: TV2)

Éppen ezért Attiláék nem voltak csalódottak, amikor szombaton búcsúzniuk kellett a táncparkettől. 

Nagyon jól érzem magam, azt sem mondhatnám, hogy csalódott vagyok. Hálás vagyok Annának, mert én tényleg a nulláról indultam. Most, hogy számomra vége a műsornak, visszakapom az életem, visszakapom a feleségem. Végre elmegyünk randizni, lényegében nem láttuk egymást már három hónapja! – mondta a zenész a Borsnak, majd hozzátette, felesége jól viselte ezt az időszakot, és szeretné, ha táncpartnerével ezután sem szakadna meg a kapcsolat. – Nem volt semmi probléma, ez egy ilyen játék. Mikor az ember elvállal egy ilyen műsort, otthon megbeszéli. Mindenféleképpen megetetem ezt a leányzót, mert nagyon sokat fogyott. Kaja lesz, pia lesz. Ahol lesz koncertem, Annácskának ott a helye. Szeretném a családomban is látni őt, mert nem volt arra sem időnk, hogy egy jó családi kajára összeüljünk. A feleségem nagyon jól főz, úgyhogy szeretettel meghívtam hozzánk Annát. Elküldöm őt pihenni is, kap tőlem ajándékba egy wellnesst.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top