nlc.hu
Sztárok

Varnus Xavér templomát ellepték a zsaruk

Varnus Xavér: „Egy kisebb belső-afrikai háborúhoz elegendő lőszert és fegyvert találtak a templomomban”

Épp sétált az utcán, amikor hívták, hogy rendőrök szállták meg a templomot.

Varnus Xavér nem rég újabb templomot vásárolt magának, amelyet ezúttal kis hazánkban nézett ki magának. Mint korábban kiderült, pár hete rendőrök lepték el az építményt, ugyanis gyanús dolgokat találtak ott.

Varnus Xavér

Varnus Xavér a Reggeliben

Most a Reggeliben elmesélte, mi történt pontosan. 

Éppen Berlinben sétáltam a nagy múzeum környékén, amikor csöng a telefon, hogy „Xavér, képzeld el, gyakorlatilag egy kisebb belső-afrikai háborúhoz elegendő lőszert és fegyvert találtunk itt egy vasszekrényben”. Úgyhogy elözönlötték a rendőrök a templomot. Akkor hirtelen arra gondoltam, hogy egyébként az a fantasztikus benne, hogy még egy nyamvadt, ott ragadt puskagolyó is tulajdonképpen Bach későbbi ügyét szolgálja, mert hirtelen megint felpattant a bulvárlapok címlapjára. Mindig valahol belekerült a cikkbe Bach neve, és azért valljuk be őszintén: a bulvárlapok alanyi jogon ritkán szokták belepakolni Bach nevét a napi híreikbe.” 

Varnus arról is beszélt, hogy tavasszal érkezik Németországból a templomba szánt, egy kisebb lakás méretével megegyező, 11 tonnás, 1500 sípos orgona, amit ideszállítása után hat hét lesz összeszerelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top