nlc.hu
Sztárok

Nagyapját gyászolja Hosszú Katinka

Gyászol Hosszú Katinka, szívszaggatóan búcsúzik szerettétől

Rettenetes tragédia érte a háromszoros olimpiai bajnok úszót.

Nagyapját gyászolja Hosszú Katinka, 90 éves korában elhunyt Bakos László – írja a Bors. Ő indította el az úszóklasszis karrierjét. A világklasszis versenyző anyai nagyapja volt ugyanis Hosszú Katinka első edzője, ő tanította úszni.

Hosszú Katinka

Nagyapja volt Hosszú Katinka első edzője – Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Hosszú Katinka szívszorító sorokkal és közös fotókkal búcsúzik nagyapjától a közösségi oldalán. Megható posztjában felelevenítette a közös úszóedzéseiket, valamint arról is megemlékezett, hogy mennyi mindent köszönhet neki.

„Nem tudom, mikor tett először a medencébe, régen, valamikor az emlékeim előtt. (…) Akkor és most is úgy tűnt, mindez egy véget nem érő kirándulás: kudarcok, próbatételek, sikerek. Észre sem vettem a kemény munkát, mert a derűt a következetességgel, a kitartást a játékkal kötötte össze. Én keltem hajnalban, de hogy ez nem csak szenvedés volt – Neki köszönhetem. Én úsztam a hosszakat, de hogy ez játék volt – Neki köszönhetem. Az érmeket az én nyakamba tették, de – ezeket Neki köszönhetem” – írta többek között a háromszoros olimpiai bajnok úszó. „Mindig velem leszel!” – zárta szívszaggató búcsúját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top