nlc.hu
Sztárok

Baranyi Lászlónak drága gyógyszerre van szüksége

Baranyi Lászlónak egymilliós gyógyszerre lenne szüksége a gyógyuláshoz

Ez az összeg még nincs meg.

Baranyi László évek óta küzd egészségügyi problémákkal. A 95 éves színész tavaly ősszel többször is balesetet szenvedett, ezekből felgyógyult ugyan, de térdfájdalmakkal régóta küzd. Számos gyógymódot kipróbált már, mégsem oldódott meg a problémája. Egy térdprotézis segítséget nyújthatna a Família Kft. egykori sztárjának, de a kora miatt már nem vállalhatja a komplikált műtétet.

Baranyi László

Baranyi László (Fotó: Nagy Zoltán)

A Borsnak elmondta, úgy néz ki, talált megoldást, de az elérése számára most nagyon távoli. 

Zöldkagyló kapszulát szedek, kíváncsi vagyok, hogy ez segít-e valamit. Dzsupin Ibike férje szintén a lábával szenvedett, nemrég azért hívott fel, hogy megvan a megoldás. Szingapúrból kell megrendelni azt a gyógyszert, ami neki is segített. Ő már guggol, futballozik fájdalom nélkül. Azt mondta, hogy szellemileg is felfrissült tőle. Viszont borsos az ára: egymillió forintba kerül. Most azon töröm a fejemet, hogyan oldjam meg, hogy én is hozzá tudjak jutni. Több mint ötven éve vagyok egy bank ügyfele, pont annyi hitelem van, mint amennyit ki kellene fizetnem rá. Nem akarok senkitől sem segítséget kérni, mint mindent, ezt is megoldom magam, majd havonta ötvenezrével levonják” – jelentette ki a színész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top