nlc.hu
Sztárok

Baranyi László szomorú hírt közölt

„Iszonyatos fájdalom, meg is ijedtem” – a 94 éves Baranyi László nincs jó állapotban

Lassan 95 éves a színész.

Hamarosan betölti a 95. életévét Baranyi László, ezen alkalomból pedig a Ripost megkérdezte, hogyan telnek a mindennapjai. 

Baranyi László

Baranyi László (Fotó: Olajos Piroska )

A Família Kft.-ből ismert színész nem közölt jó híreket a napilappal, ugyanis rosszalkodik az egészsége. 

„Nincsenek jó híreim. Pár napja megint orvosnál jártam a lábam miatt. Bedugtak valami gépbe, egy fél órát biztos, hogy zümmögött fölöttem. Sajnos sokszor előfordul, hogy ki akar menni alólam a lábam. Már mindent kipróbáltam rá, minden gyógykezelést, amit el tudnak képzelni, de valamiért nem akar javulni a lábam. Már csak a feleségemmel merek közlekedni, úgyhogy lányokhoz nem tudok menni” – viccelődött a színész, ám hozzátette, a koronavírus-fertőzése óta rosszalkodik a vérnyomása is, ráadásul egy ideje a feje is nagyon fáj. 

„Jövő hétre már kaptam is időpontot ilyen CT-vizsgálatra, hogy megnézzék az agyamat. A fejem bal oldala ugyanis már egy ideje fáj , mintha szöget ütöttek volna bele. Iszonyatos fájdalom, meg is ijedtem” – mesélte Laci bácsi, aki három hét múlva ünnepli a születésnapját. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top