nlc.hu
Sztárok

Mischinger Péter lánykérése

Eljegyezte barátnőjét a Farm VIP-sztárja, Mischinger Péter

Egy 250 fős esküvővel számol az exatlonos és párja.

Kalandos módon jegyezte el szerelmét, Jucit Mischinger Péter és már idén meg is szeretnék tartani az esküvőt, melynek részleteiről, valamint a lánykérésről a Mokkában mesélt.

Mischinger Péter

Római erődben tartaná az esküvőjüket Mischinger Péter – Fotó: Sajtószoba

Elárulta, éppen a 2. évfordulójukon kérte meg a barátnője kezét egy kilátónál. “Lényegében csukott szemmel sikerült ráböknöm erre a gyűrűre. Egyrészt ez az egy gyűrű volt ott éppen akkor az ékszerésznél, mert, hogy ő ékszert készít, és nincsen a kirakatban. Másrészt viszont 2 gyűrűt használ a párom, és egyiket se tudtam lenyúlni, mert mindkettő nála volt, úgyhogy nagyon szurkoltam, hogy ránézésre sikerüljön eltalálni a méretet” –  árulta el az informatikusként dolgozó egykori exatlonos, aki rágalmazási pert indított Szorcsik Viki ellen a Farm VIP-ben elhangzott kijelentései miatt.

Mischinger Péter az esküvői terveikről is beszélt a Mokkában, a nagy nagyra egyébként egy 250 fős vendégsereggel számol a pár. “Megvan az időpont. Izgulós volt, mert még idén szeretnénk az esküvőt. (…) Az a terv, hogy egy római táborban, egy római erődben szeretnénk, amit Almásfüzitőn építettek fel. Oda már 10 éve járok vissza gladiátorként fellépni a légiósok közé. (…) Biztos, hogy lesz gladiátoros vonala az esküvőnek” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top