nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara evészavarral küzdött

Schobert Lara: „Evészavarba kergettem bele magam, az az én hülyeségem volt”

Már kijött a hullámvölgyből, de voltak rossz időszakai.

Schobert Lara volt a ma reggeli Mokka egyik vendége, ahol amellett, hogy mesélt magáról és hogy mit csinál most, főzött is a műsorvezetőknek. Elárulta, próbál egészségesen étkezni, de néha nála is becsúszik a gyorsétel, ám előfordult, amikor ez sokkal rosszabb volt.

Schobert Lara

Fotó: TV2

„Evészavarba kergettem már bele magamat, de az az én hülyeségem volt. Semmi ilyen külsős oka nem volt. Talán az Instagram miatt is nagyon veszélyes ez a fiatal tinilányokra, hogy amit ott látnak, egyből elhiszik, hogy az a valóság, közben baromira nem az. Talán én is ebbe esetem bele önakaratom ellenére. De aztán ebből teljesen kijöttem” – árulta el Schoberték legidősebb gyermeke. 

Arról is beszélt, hogy sokan félreismerik.Apumnak az évek során voltak megszólalásai, ami nem túl pozitívan jött le az emberek számára, és ismerkedés terén talán van egy előítélete mindig az embereknek velem szemben, hogy én biztos egy ilyen bunkó, beképzelt, elkényeztetett, hülye csajszi vagyok. Általában ezt szokták rólam gondolni, és amikor leülnek velem öt percre beszélgetni, akkor utána mindig megkapom, hogy úristen, te mekkora pozitív csalódás vagy” – részletezte Lara. Hozzátette, most már sokkal megfontoltabb és figyel arra, hogy ne lehessen semmilyen platformon kikezdeni őt vagy a családját.

„Ha elmegyek a barátokkal bulizni, én azért nem engedhetem el olyan szinten magam, mint ők. Mert hát engem nyilván mindenki ismer, mindenki felismer, és nem szeretnék szégyent hozni a szüleimre, ha egy kicsit jobban beütne a pia, mint kéne.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top