nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti a gyermekeiről

Csuti az érzéseiről vallott: „Bele fog szakadni a szívem”

Szeretne minden pillanatot kiélvezni, amíg lehet.

Szabó András Csuti az elmúlt egy évben megvívta a maga harcait a szerelemben, miután szétváltak Kulcsár Edinával. Ha a magánélete nem is volt mindig a topon, a gyermekeivel, Medivel és Ninával mindig igyekezett a legtöbb és legminőségibb időt tölteni. 

Szabó András Csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Instagram)

Habár most úgy néz ki, végre a szerelem terén is egyenesbe jött, van egy dolog, ami folyamatos félelemérzetet kelt benne, méghozzá a gyerekekkel kapcsolatban. „Most rengeteget játszunk, élvezem, ahogy rajtam csüngenek. De olykor mégis, ha arra gondolok, hogy ez nem lesz mindig így, elszorul a torkom. Bele fog szakadni a szívem!” – mondta a Borsnak az üzletember, aki tisztában van vele, a kamasz gyerekekkel már sokkal nehezebb lesz szót érteni a mai felgyorsult világunkban, éppen ezért még most kell megragadni a pillanatot.

Csutinak a foglalkozása a social média, mégis rendkívül ügyel arra, hogy a gyermekei minél később csatlakozzanak a technológia világához. „Nálunk nincs kütyüzés. Szó sincs róla, hogy telefont kapjanak, akkor van készülék csak a kezükben, amikor én szeretnék nekik mutatni valamit. Nincs végtelen nyomkodás, és felelőtlen videómegosztó használat sem. Sőt, amikor velük vagyok, én is leteszem a telefont! Nincs annál szomorúbb, mint amikor egy gyermek mutatni szeretne valamit a szüleinek, egy bogarat, egy szép követ, vagy hogy milyen ügyesen mászik a mászókán, és anyuka vagy apuka nem figyel, mert nyomkodja a telefonját.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top