nlc.hu
Sztárok

Fluor Tomi a családalapításról

Fluor Tomi: „Nem vagyok elég »éhes« ahhoz, hogy fanatikusan keressem a társam”

Az énekes még mindig úgy érzi, távol áll tőle a családalapítás, pedig jelentkezők biztos akadnak.

Fluor Tomi ritkán avatja be a nagy közönséget a magánéletébe, azonban azt régóta tudni lehet róla, egyedül tengeti a mindennapjait. Állandóan visszatérő kérdés, hogy a Mizu megalkotójának mikor kötik már be a fejét

Fluor Tomi

Fluor Tomi (Fotó: Schumy Csaba)

Most a Glamour készített vele egy interjút, melyben elmondta, voltak már nők, akik nagy hatással voltak rá és a szerelmet is szereti, de az egyedüllétnek még nem tud búcsút mondani. 

„Szeretem azt a tudatállapotot, van egy olyan szentsége, ami magasztossá és szebbé tesz mindent. Nem is tudok összejönni valakivel, akibe nem vagyok halálosan szerelmes. Ha nem érzem, hogy emeljük egymást, hogy lehet közös univerzumunk, elvarázsolt világunk, amiben csak ketten vagyunk, akkor hagyom a fenébe. Ezért csodálkozom, mikor celebek kéthetente megtalálják életük szerelmét, kicsit irigykedem, hogy nekem nem jön ilyen gyakran a lehetőség – magyarázta, majd hozzátette, a családalapításra még nem áll készen. – Tizenegy éve élek egyedül, felnőttként. Az ember ezt nagyon meg tudja szokni. Már nem is alkalmazkodom olyan könnyen. Minden úgy van, ahogy kitalálom, ahogy hagyom, azt csinálok és akkor, amit akarok. Voltak rám komoly hatással nők, de sosem adtam fel a függetlenségemet. Szerzőként, szövegíróként fontos a munka miatt is, de egyébként is igényelem az énidőt, szeretek egyedül lenni. Persze lelkesedésben ez valamennyit visszavesz, és talán nem is vagyok elég »éhes« ahhoz, hogy fanatikusan keressem a társam. Mióta Diaz apa lett, az újságírók első számú kérdése, hogy meghozta-e a kedvem az ő példája a gyerekvállaláshoz. Óriási érzelempakk lehet a gyerek, mégis, mikor hallgatom a haverjaim beszámolóit, azt érzem legbelül, hogy azért jó, hogy a nehezebb oldalak nem az én problémáim. Nyomást még nem érzek magamon.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top