nlc.hu
Sztárok

Kárpáti Rebeka saját üzlet

Kárpáti Rebeka megnyitotta első saját üzletét

Nem olyan régen ez még csak álom volt.

Kárpáti Rebeka az elmúlt egy évben visszavonult a nyilvánosság elől és keveset osztott meg a magánéletéről és arról, milyen célokért küzd. Pár hete viszont az nlc-nek elárulta, nagyon boldog párkapcsolatban él azóta is, ráadásul saját márkáját végre sikerült kihoznia a lakásából és bérelt egy üzlethelyiséget

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka (Fotó: Trenka Attila)

A minap örömmel tudatta a követőivel, végre megnyílt az első saját üzlete, így most már személyesen is bárki megtalálhatja a számára tökéletes Kinda ruhát. 

„A Covid közepén indultunk, 2,5 éve még volt, hogy a régi albérletünk kisszobájában csomagoltam a rendeléseket. Ma pedig, 2023. április 4-én megnyitottam az első Kinda Clothing üzletemet. Nem tudom elmondani, hogy mennyire hálás vagyok a munkatársaimnak, a szerelmemnek, szeretteimnek és a barátaimnak, akik jóban-rosszban kitartottak mellettem, és akkor is bátorítottak és lelket öntöttek belém, amikor padlón voltam és velem együtt ünnepeltek, amikor sikerült. Köszönöm a millió csendes megfigyelő dicséretét és szeretetét. Sokan megleptetek, nagyon jól esik. Akármit hoz is az élet, marha büszke vagyok az egész csapatomra, arra a munkára, amit és ahogyan csinálunk” – írta legutóbbi Instagram-bejegyzésében Rebeka. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top