nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti betegségei

Gáspár Zsolti: „A szívemben is találtak problémát” – Merkely Béla vizsgálja a Farm VIP gazdáját

Őszintén vallott az állapotáról Győzike öccse.

Mint arról beszámoltunk, veseköve miatt kórházba került nemrég Gáspár Zsolti, injekciót és gyógyszereket is kapott, most otthon lábadozik. Rendszeresen jár vérvételre, sőt orvosi utasításra diétáznia kell. A Farm VIP gazdájánál azonban további betegségeket is felfedeztek egy átfogó vizsgálat során. Állapotáról a Mokkában beszélt Győzike öccse.

Gáspár Zsolti,

Egészségügyi problémákkal küzd Gáspár Zsolti – Fotó: Sajtószoba

Nem hiányzott most nekem ez a betegség. (…) Azt hitték, hogy sztrókot kaptam, infarktust kaptam, (…) de most már legalább megtalálták a problémát. A vesémben a kövek nem akarnak megmozdulni, nem tudják még szétrobbantani, úgyhogy most úgynevezett kihajtó infúziót kaptam, és gyógyszereket szedek, 3 óránként pedig vesznek tőlem vért, mert lesz egy nagyobb vizsgálatom Merkely Béla professzor úrnál, csinálnak nálam egy szív CT-t, mert itt a szívemnél is találtak problémát” – mesélte Gáspár Zsolti.

 

A gazda-műsorvezető bevallotta, elhanyagolta magát, ezért mindenkinek azt tanácsolja, hogy évente menjen el egy nagyobb vizsgálatra.”Országjáráson vagyok és nem tudtam magammal foglalkozni, és egyszerűen csak rosszul lettem” – idézte fel a történteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top