nlc.hu
Sztárok

Győrfi Pálék első randevúja

Mentőautóban randizott először Győrfi Pál és a felesége

Nem szokványos helyszínen zajlott az első randijuk, ami majdnem meghiúsult.

Egy váratlan hívás majdnem keresztbe húzta Győrfi Pál és a felesége, Salgó Adrienn első randiterveit, de végül csak lett megoldás. Minderről az Ütős Ötösben mesélt az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Győrfi Pál,

Győrfi Pál és a felesége az Ütős Ötös című családi vetélkedőben – Forrás: TV2 / Ütős Ötös – videó

Elmentem az első randira. Nagy nehezen összejött. Izgultam, hogy minden rendben legyen, és abban a pillanatban, amikor megérkezett az Adri, akkor szólalt meg a telefonom, hogy ‘valami baleset van, és jó lenne, ha odamennék’. És akkor ott volt a dilemma, hogy mit csináljak: töröljük a randit vagy valami más megoldás szülessen? Végül eljött velem az Adri. És én azóta is hivatkozom erre, hogy már az első randin tudhatta nagyjából, hogy mit vállal” – sztorizott Győrfi Pál.

Felesége elárulta, hogy izgalmas volt látni őt munka közben. “Arról szó sem lehetett, hogy töröljük a randit, úgyhogy így mentem vele”  – indokolta, miért pattant be ő is a mentőautóba.

Győrfi Pál és a felesége amúgy 17 éve vannak együtt, 3 gyermekük született (2009-ben Ádám, 2011-ben Aliz, majd 2013-ban Lilla). A házaspár kapcsolata nagyon harmonikus, mindketten elfogadják a másikat olyannak, amilyen – erről még 2021-ben beszéltek Polgár Tündéék YouTube-csatornáján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top