nlc.hu
Sztárok

Győrfi Pál kapcsolata mélypontjáról vallott

Győrfi Pál kapcsolata mélypontjáról vallott, egy hónap szünetet tartottak a párjával

Győrfi Pál és szerelme céljai nem egészen egyeztek, ezért korábban egy hónap szünetet tartottak.
Győrfi Pál

Győrfi Pál és felesége, Salgó Adrienn 15 éve vannak együtt, három gyerekük született, kapcsolatuk pedig nagyon harmonikus, mindketten elfogadják a másikat olyannak, amilyen.

Ám a házasságkötés előtt elég más céljaik voltak, ami miatt mélypontra került a kapcsolatuk. Erről a házaspár Polgár Tündéék YouTube-műsorában beszélt.

A mindennapokban tökéletesen kiegészítettük egymást, mindketten pörgő, szociális emberek vagyunk, jöttünk-mentünk, barátok, család, buli, satöbbi. Aztán én hamar eljutottam arra a szintre, hogy felnőtt emberek vagyunk, én akkor 25 éves voltam, Pali 41, amikor megismerkedtünk. Nagyjából egy-két év alatt én eljutottam oda, hogy akkor mire is várunk?! Finoman jeleztem is…

– mondta Győrfi Pál felesége.

Kiderült, hogy Győrfi Pál akkoriban se családot, se esküvőt nem akart. Adrienn szerint ez a konfliktus addig ment, hogy már zavaró volt a mindennapokban.

„És akkor megbeszéltük, hogy tartunk egy hónap szünetet. Úgy, hogy előző este még így öleltük egymást, hogy nem akarlak elengedni. Mégis meghoztuk ezt a döntést, hogy nyugodt, tiszta fejjel el tudjuk dönteni azt, mit akarunk az élettől” – mondta Salgó Adrienn.

Egy hónap után úgy éreztük, hogy mindennél fontosabb, hogy mi együtt legyünk. Ez mindkettőnktől alkalmazkodást igényelt

– folytatta a mentők szóvivője, aki Polgár Árpád kérdésére elismerte, hogy ez az időszak volt a kapcsolatuk mélypontja, hiszen megszűnt egy hónapra.

(Bors)

(Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt)

Győrfi Pál az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top