nlc.hu
Sztárok

Kórházból jelentkezett be Horváth Éva

Kórházból jelentkezett be a Balin élő Horváth Éva

Pár nap után orvosi ellátásra szorult.

Horváth Éva és családja tavaly év elején döntöttek úgy, hogy kiköltöznek Balira, azóta pár alkalommal voltak csak Magyarországon. Ugyan a napokban lelkesen tudatta követőivel a modell, hogy hamarosan ismét repülőre szállnak és hazajönnek, előtte egy komoly problémával kell megküzdenie. 

Horváth Éva

Fotó: Instagram

Éva rendszeresen mesél Instagram-oldalán, mik történnek vele a hétköznapokon és szinte minden lépéséről igyekszik beszámolni. Most is így tett, miután pár napig hallgatni kényszerült. 

„Az elmúlt napokban picit kevesebb fotót töltöttem fel, ennek megvan az oka. Látjátok a szemeimet… Először az egyik durrant be, akkor azt gondoltam, lehet, hogy belement a por. Utána a másik szemem durrant be, így nézett ki reggelre. Úgyhogy most itt vagyok egy ilyen kis helyi kórházkában, hogy valamit kezdjenek velem, mert már gyakorlatilag vezetni alig tudok, hiszen nem látok ki a kis csíkszememen, a kis lyukon. Hát, kiderül, hogy mit mondanak… Kicsit vörös, kicsit be van puffadva, látjátok? Imádom én is” – magyarázta 24 óráig elérhető Instagram-történetében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top