nlc.hu
Sztárok

Marics Petiék felrobbantották a színpadot

Marics Peti és Valkusz Milán felrobbantotta a színpadot – fotók

Ilyen volt az első magyar Red Bull Jukebox

2023. május 19-én, pénteken este telt ház előtt debütált Magyarországon a Red Bull Jukebox. A koncertformátum nagy dobása, hogy az előadók, Marics Peti és Valkusz Milán szinte minden lépését a közönség irányította. A színpadra lépő sztárvendégek mellett Istenes Bence az este házigazdájaként szórakoztatta a közönséget a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Valkusz Milán és Marics Peti

Fotó: : Red Bull/ Pálfi Balázs

A koncerten a VALMAR számai mellett feldolgozásokat és újrahangszereléseket is hallhatott a telt házas közönség. Az interaktivitás a koncerten különleges LED-karkötők segítségével történt, de számos kérdésben már előzetesen is szavazhattak az érdeklődők. Így többek között felcsendült a 80’s pop stílusú ‘Úristen’, a rockabilly ‘Álmatlan esték’, a fiúk átdolgozásában a Tankcsapda ‘Mennyország tourist’-ja és volt country stílusú ‘Bombázó’ is. Sztárvendégként a Hősöket, Papp Szabit és T. Danny-t üdvözölhették a srácok, sőt, ‘Színvak’ című dalukhoz egy cigányzenekar is csatlakozott.

Amikor egész évben viszel egy show-t, néha azon változtatgatsz, akkor nagyon jó, hogy valami ennyire kiüt a megszokottból. Azt, hogy más stílusban kell előadnunk a zenénket, szerintem a legtöbb előadó meg tudja oldani, mert ez jön érzésből. Itt az érdekesség inkább az, hogy több számot kell megtanulni több stílusban, melyek lehet, el sem hangzanak majd – mondta a koncert előtt Marics Peti, amit Valkusz Milán is kiegészített. – Ez egy teljesen új koncertkoncepció, nem volt még itthon hasonló. Számomra a Sztárban Sztár egy nagyon kicsit hasonló ehhez: ugyan nem kell más bőrébe bújnunk, más stílust kell felöltenünk. Mondhatnám, hogy segítségemre volt a műsor ebben, hiszen ott is mást kellett magamra öltenem, ami persze jó tapasztalás volt, de itt mégiscsak magamat adom. Hozzuk a saját tudásunkat, a saját tüzünket mindenhova belerakjuk. Csak itt önmagad lehetsz egy másik zenében.”

Red Bull Jukebox
Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top