nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina az anyaságról

Kulcsár Edina az anyaságról: „Mindenre felvoltam készülve, hiszen tapasztaltam eleget”

Milyen szerencsés.

Kulcsár Edina két hete adott életet G.w.M.-mel közös kislányuknak, Amarának. A szülök boldogan újságolták, amikor a kislány megérkezett és szinte azonnal töltöttek fel róla fotókat. Kicsit kevésbé nyerte el követőik tetszését, amikor egy videót osztottak meg, ahogy a szülés előtt a kórháziágyon ugrálva táncoltak.

Kulcsár Edina

Fotó: Birton Szabolcs

A negatívkommentek viszont nem tudják elrontani a pár örömét. A volt szépségkirálynő most ismét jelentkezett Instagram-oldalán, őszintén írt az elmúlt hetekről és az anyaságról. 

Ma 2 hete, hogy 3 gyermekes anyuka vagyok! Szinte mindenki azt kérdezte tőlem, hogy nem félek milyen lesz 3 gyerekkel? Mindig azt mondtam, hogy nem! Sokkal jobban aggódtam az első várandósságomnál, hiszen még új volt, de a másodiknál még jobban izgultam, mert a kisfiam még nagyon pici volt amikor megszületett a tesó. Persze most sem olyan nagyok a gyerekeim (4,5 és 3 évesek) de valamiért semmilyen félelem nem volt bennem a 3. babámat illetően. Biztos ami biztos, arra azért felkészültem, hogy nem fogok aludni, sőt igazából mindenre, hiszen tapasztaltam eleget Medinek és Ninának köszönhetően, de feleslegesen… Eddig legalábbis úgy tűnik. Mindenkinek olyan kiegyensúlyozott babát kívánok, mint amilyen a mi kislányunk!” – írja legújabb fotója mellé, amelyen parányit tűnik csak fáradtnak, miközben a kis Amara a háttérben alszik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top