nlc.hu
Sztárok

Miló Viki változtat az életén

Miló Viki: „Az utóbbi időben teljesen bezárkóztam, jobban, mint valaha”

Ráfér a változás.

Miló Viki áprilisban fájdalmasan vallott arról, hogy egy komoly tragédia érte decemberben, ami miatt sokáig emberek közé sem volt képes menni. A világbajnok bokszoló azonban pár hete már arról beszélt, örülne, ha találna magának egy társat, de sajnos a párválasztásban eddig nem járt szerencsével, mert mindig rossz emberrel kezdett

Miló Viki

Fotó: Birton Szabolcs

Viki most felszívta magát, elhatározta, változtat az életén és megpróbál újra nyitni a világ felé. 

„Úgy éreztem, folyamatosan ugyanabban a mederben vagyok, megrekedtem. Januárban volt egy újévi fogadalmam, miszerint többet járok majd el itthonról, ismerkedni akartam, de ez idáig nem sikerült. Az utóbbi időben teljesen bezárkóztam, jobban, mint valaha. Nemrég megráztam magam, és úgy döntöttem, ez nem mehet így tovább – magyarázta a Blikknek Viki, aki a munkahelyváltás mellett döntött, amibe félelemmel vegyes izgalmakkal vág bele. – Kicsit félek ettől, félek, hogy mit hoz a jövő, de szeretném végre megtalálni önmagam, kinyílni a világ felé. Rájöttem, ha élni akarok, muszáj változtatnom. Én egy közvetlen, barátkozó típus vagyok. Emberileg, edzőként és nőként is jót tesz majd a környezetváltozás.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top