nlc.hu
Sztárok

Ungár Anikó megbánása

Ungár Anikó már bánja, hogy évekig nem állt szóba édesapjával

Apukája büntette a szótlansággal.

Ungár Anikónak az édesapja is bűvész volt, ő látta meg lányában a tehetséget, majd kezdte el csiszolni azt. Nem véletlen hát, hogy a 74 éves Anikó maga is ezen a pályán kezdett tevékenykedni, majd mégis úgy döntött, inkább divattervező lesz. 

Ungár Anikó

Fotó: Olajos Piroska

Mint utólag kiderült, ez annyira bántotta édesapját, hogy évekig nem állt szóba a lányával. A felek viszálya olyannyira kibontakozott, hogy egy 70 négyzetméteres lakásban csak Anikó édesanyján keresztül kommunikáltak. A régmúlt családi vitáját a bűvésznő Kadarkai Endre Nemek igenje című műsorában idézte fel. 

„Azzal, hogy nem beszélt velem, demonstrálta annak a súlyát, hogy mennyit ér az, amit elengedek, amit nem akarok csinálni. Mert nekünk nagyon jó kapcsolatunk volt, és ő azt vette el tőlem, ami lényegében fájt – mesélte Anikó, aki ma már bánja, hogy eddig tartott a mosolyszünet, és ha tehetné, visszaforgatná az idő kerekét. – Azt szoktam mondani, hogy az életben semmi lépésemet nem bántam meg. Ez az egyetlen, amit ha visszahozhatnék, hogy még azt a négy évet bepótolva beszéljünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top