nlc.hu
Sztárok

Hazugság Meghan Markle-ről

Kellemetlen hazugság terjed Meghan Markle-ről

Bár Meghan Markle-t már rajtakapták néhány füllentésen, ez most konkrétan egy gonosz hazugság róla.

Különös videó terjed a TikTokon, ami a legtöbb lájkolót felháborítja. A probléma csak az, hogy egy színtiszta hazugsággal csapják be az embereket. A felvételen az látszik, ahogyan Eduárd edinburgh-i herceg és családja egy templom előtt áll és beszélget a pappal. A herceg lánya, Lady Louise Windsor szerényen álldogál a szülei mellett, ám öccse, Jakab wessexi gróf anyja tenyerébe hajtja a fejét és sírdogál. A videó felirata szerint Jakab Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén tört ki zokogásban. 

Íme a videó:

A helyzet azonban az, hogy a felvétel valóban Harry és Meghan házasságának évében, 2018-ban készült, csak nem az esküvőn, hanem húsvétkor.

Jakab ekkor 11 éves volt. Amikor Eduárd ránéz a feleségére, hogy megkérdezze, miért sír a fiú, akkor Zsófia szájáról leolvasható, hogy „tired”, vagyis fáradt.

Eduárd edinburgh-i herceg és családka

Jakab a szülei között 2018-ban, húsvétkor (Fotó: Profimedia)

Szóval bár Meghan Markle főleg az interjúi kapcsán számos kellemetlen hazugságba belekeveredett már, ez bizony egy egyszerű gonosz hazugság róla. Egyébként meg melyik 11 éves gyerekkel nem történt még meg, hogy a fáradtságtól kiborult?

Zsófia edinburgh-i hercegné, Jakab wessexi gróf, II. Erzsébet királynő

Jakab az anyja és a nagyanyja között Meghan és Harry esküvőjén 2018-ban (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top