nlc.hu
Sztárok

Madonna, a popdíva

Íme 5 érdekesség a popdíváról, a mindig pörgős Madonnáról!

A világhírű énekesnő elképesztő karriert futott be, dalait és személyét a mai napig milliók imádják.
Madonna

Ahogy korábban megírtuk, túl van a nehezén Madonna, miután néhány nappal ezelőtt súlyos fertőzés miatt intenzív osztályra került. Az egész világ lázban égett és drukkolt, hogy szeretett énekesnőjük mielőbb hazatérjen. Bár már jól van, és az otthonában lábadozik, a világkörüli turnéját elhalasztották, hogy a pihenésre tudjon fókuszálni.

A popdíva az utóbbi években több botránnyal is címlapra került, magánéletét többször is kiteregeti a közösségi oldalakon. Madonna mindig is ilyen volt, sosem rejtette véka alá az igazi személyiségét, vágyait, gondolatait. Íme öt érdekesség a 64 éves világsztárról. 

  • 1977-ben New Yorkba utazott, hogy szerencsét próbáljon. Mindössze 35 dollár volt a zsebében, ami természetesen rövid idő után elfogyott. Az akkor még nem énekesnőként tevékenykedő Madonna (teljes nevén: Madonna Louise Veronica Ciccone – szerk.) kénytelen volt dolgozni, például a Donkin Donuts-ban is feltűnt, mint mosogató.
  • A szexuális élete sosem számított tabunak, temérdek híres szeretője volt. Abból sem csinált titkot, mikor veszítette el a szüzességét: 15 évesen, egy Russell nevű férfival, aki végül összetörte a szívét. A legújabb hírek szerint az énekesnő szingli, korábban még egy 29 éves sportolóval találkozgatott, ám abból nem lett hosszú távú kapcsolat.
  • A kedvenc testrésze saját magán a szemei. Az általa elnevezett “táncos” lábait viszont nem szereti.
  • Klausztrofóbiás. Nem szereti a kicsi, zárt tereket, emellett nem kedveli a tömeget sem, mert állítása szerint teljesen kiborul tőle. 
  • A kedvenc saját dala a Bitch I’m Madonna. A legkevésbé pedig a Material Girl-t szereti. 

Jöjjön pár kép is Madonnáról:

Madonna
Megnézem
Összes kép (5)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top