nlc.hu
Sztárok

Rajongók a Curtis-Majka vitáról

A rajongók is beszálltak Curtis és Majka legújabb csörtéjébe

A két zenész között évek óta feszültség van.

Mint arról beszámoltunk, ismét kitört a balhé Curtis és Majka között, a két rapper nyilvánosan üzenget egymásnak. A köztük lévő feszültség a rajongókra is átragadt, akik két táborra szakadtak – írja a Bors.

Curtis és Majka,

Ismét összeugrott Curtis (b) és Majka (j) – Fotó: nlc-montázs, fotók forrása: (b): MTI/Vasvári Tamás // (j): Sajtószoba

A majkások és curtiszesek közti ellenségeskedésben csak szikra volt a tűzre Curtis legutóbbi posztja, melyben azt írta, hogy csakis magának köszönheti a sikereit, és mindenkit arra buzdít, hogy ne hagyják, hogy bárki kihasználja őket. Erre érkezett Majka kioktató posztja. Mint a bulvárlap megjegyzi, a kommentelőknek több sem kellett, azonnal beleálltak a balhéba: ki Majkának, ki pedig Curtisnek ad igazat.

Az Isten mentsen meg engem egy olyan baráttól, mint amilyen Te vagy Majka. …Bármi is legyen az igazság!” – írja egy Curtis-rajongó, míg egy Majka-fan így látja a helyzetet: “Majoros, te jobb ember vagy, egy másik szinten mozogsz. Ő is fog majd itt tartani és magától fog odamenni hozzád és könnyes szemmel megölelni“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top