nlc.hu
Sztárok

Bódi Csabi megvédte magát

Bódi Csabi a rosszindulatú kommentelőknek: „Nem csaltam, nem loptam és lelkiismeretes adófizető vagyok”

Csabi úgy érezte, meg kell magát védenie.

Bódi Csaba és családja tagadhatatlanul jó módban élnek, bár ezért keményen megdolgoztak. A mulatós sztár éppen mostanában idézte fel, milyen szegényes körülmények között nőtt fel, ám a sok munka meghozta a gyümölcsét, és ma már nem kell nélkülözniük. Sokan mégis kételkednek abban, hogy tisztességes módon jutottak el a kényelmes életmódhoz.

Bódi Csabi

Bódi Csabi (Fotó: Instagram)

Csabit Instagram-oldalán vádolták meg a kommentelők azzal, hogy illegális úton gazdagodott meg, miután egy elegáns esküvőről osztott meg pár fotót. 

A hétvégén egy esküvőre voltam hivatalos, amiről szokás szerint posztoltam a közösségi oldalamra. Meg sem fordult a fejemben, hogy lesznek olyanok, akik irigy, rosszindulatú módon kommentelgetnek majd a felvételhez, hiszen egy boldog, szeretetteljes pillanatot örökítettem meg. Azt nehezményezték egyébként, hogy egy jól szituált család esküvőjén voltam, és a videóban több, magasabb kategóriás autó szerepelt, amit ők a rongyrázással és a tisztességtelenséggel azonosítottak – kezdte a Borsnak az énekes, aki úgy érezte, meg kell magát védenie, miután csalónak és bűnözőnek nevezték. – Sokan még annak sem jártak utána, hogy kinek a lagzijáról volt szó, ugyanis páran azt hitték, hogy a családon belül tartottuk a bulit. Holott ez korántsem így volt… Na, most ezek az emberek olyanokat kezdtek el írogatni nekem, hogy bűnöző vagyok, adócsaló és egyebek, mondván hogy máskülönben nem lehet pénzem, hiszen nem dolgozom. Szerintük a zenészek, előadóművészeknek nincs tisztességes munkája… Nekik üzenném, hogy mi is ugyanúgy keressük a kenyerünket, még ha a munkánk jellege más: nem csaltam, nem loptam és lelkiismeretes adófizető vagyok, ahogy a családom is. Nincs mit titkolnom és szégyelnem! Meg kell értenie sokaknak, hogy a jómód nem egyenlő a bűnözéssel, főleg annak fényében, hogy a Bódi család már több mint 500 jótékonysági rendezvényen is részt vett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top