nlc.hu
Sztárok

Alekosz az autószerelőkről

Alekosz most az autószerelőknek szólt be: „A segge állandóan kint van, messziről hirdeti, hogy nem kultúrember”

Szerinte ők a 21. század proletárjai.

Kevés olyan celebet, magánembert, szakmát tudnánk már mondani, akikbe valamiért, valamikor ne állt volna bele a ValóVilág 4. szériájának győztese. 

Alekosz

Fotó: Birton Szabolcs

Alekosz valamiért mindig is jogot érzett arra, hogy zenészeket, színészeket, énekeseket, politikusokat vagy jóformán bárkit, aki neki nem tetszik, szénné alázzon a közösségi médiában vagy interjúkban. Neki még a kedvese sem szent, hiszen nyugodt szívvel pakolja ki félmeztelen barátnőjét, amikor ittas állapotban magasztos gondolatokkal boldogítja követőit. Ezúttal most éppen az autószerelőkről mondott sarkos véleményt. Csak annyit fűznénk hozzá, mindenki döntse el maga, egyetért-e Alekosszal. 

Most hallottam a hírekben, hogy Győr mellett fejbe kaptak egy autószerelőt mert elrontotta a munkát. Mondjuk énis fejbekaptam volna, olyan rafináltak ezek, hogy elsem hiszed. Mint a cirkuszosló! És ezmég csak a kezdet. A 21. század proletárjai – kezdte minőségi Facebook-bejegyzését Alekosz. – A segge állandóan kint van, messziről hirdeti, hogy nem kultúrember. A falon olajos női keblek, pedig futná neki valódira is! ..a sok mókolás után. Iszik állandóan, kocsmába jár, sört iszik és kuglizik. Márkákat szidja, ami neki van, az a jó. Opel. Ha nőt lát, akkor fütyül minta bakter. Ha olajcserére viszed, 4 liter helyett, 5-öt rendel. A többit ellopja. Ha nincs baj, csinál. Összejátszik az Unix-ossal. Telefonján kinyithatós bőrtok, androidos. Igen ízléstelen. Színházakat, kívülről sem lát. Elegem van az autószerelőkből! Kuglizó olajos bamba banda. Ez a véleményem róluk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top