nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó a bántó kommentelőkről

Molnár Anikó keményen visszaszólt az őt kritizálóknak: „Nagy nullák, semmik a szememben”

Az egykori Nagy Ő elárulta, mit gondol azokról, akik folyamatosan beszólogatnak neki.

Molnár Anikó az elmúlt 20 évben kapott már hideget-meleget, mégis az utóbbi 7 hónapban vált igazán sokak céltáblájává, amióta felépítette az OnlyFans-oldalát. Az egykori Nagy Ő elárulta a Borsnak, nem foglalkozik a bántó véleményekkel, mert minden perc pénzkiesést jelent a számára. Mindenesetre üzent a bulvárlapon keresztül az őt kritizálóknak.

Molnár Anikó

Molnár Anikónak megvan a véleménye a fröcsögő kommentelőkről – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Csak sajnálni tudom őket. A megnyilvánulásaikból az tükröződik, hogy nincs saját életük” – jelentette ki Molnár Anikó, aki állítja, leperegnek róla a gusztustalan kommentek. „Primitívek és álomvilágban élnek, akik soha még csak egy légtérben sem tartózkodtak velem, semmit nem tudnak rólam. (…) Ha ezt az időt rájuk pocsékolnám, akkor saját magamat ásnám el, mert minden perc jelentős pénzkiesést jelent számomra. Nagy nullák, semmik a szememben” – vélekedik a kanapéhuszárokról.

Az egykori Nagy Ő arról is beszélt a Borsnak, hogy komoly energiákat fektet az erotikus oldalának a tartalomgyártásába. Hamarosan Mallorcára utazik, ahol egy újabb fotósorozat készül róla. „Közben tetoválok és a házat újítom föl. Lehet irigykedni, de inkább azt javasolnám mindenkinek, csinálják utánam” – üzente a károgóknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top