nlc.hu
Sztárok

Wolf Kati férfiideálja

Ilyen férfira vágyik a válása után Wolf Kati

Azt mondja, nem szeretne friss húst.

Wolf Kati és férje 2013-ban úgy döntöttek, két lányukkal Hongkongba költöznek, ám idővel úgy érezték, ez az élet mégsem nekik való, így visszatértek Magyarországra. Kati azóta elvált, új életet kezdett, de a magánéletéről nem szeret nyilatkozni, ugyanis a médiában inkább a munkássága miatt szeretne szerepelni, nem pedig esetleges botrányok miatt. 

Wolf Kati

Fotó: Birton Szabolcs

Most kivételt tett a Vendégoldal című műsorban, amit a Best szemlézett. Mint mondja, nem hisz abban, hogy működik egy kapcsolat nagy korkülönbséggel, úgy véli, egy érett nőhöz érett férfi való. 

„Nem egy huszonévessel akarok összejönni. Azt gondolom, hogy a normális, korombeli férfiak – mert azért ismerek ilyeneket is – már mást keresnek egy nőben, mint húszévesen. Nekem kicsit sántítani szokott, amikor nagyon nagy a korkülönbség. Van ilyen, és biztos van rá jó példa, de én nem vágyom friss húsra, én már mást keresek egy férfiban – mondta az énekesnő, majd arra is kitért, többek között azért nem szeret a magánéletéről beszélni, mert a válása után újra rátalált a szerelem, azonban egy ismerőse elmesélte a románcot, és a nyilvánosság is megtudta, amit el akart kerülni. A kapcsolat véget ért, melyet több sikertelen próbálkozás követett, de a reményt továbbra sem adta fel, hogy megtalálja a párját. Kati próbál egyensúlyozni a magánélet és a karrier között, de rájött, hogy lehetetlen mindig mindent tökéletesen csinálnia. – Én már elengedtem, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie, elég, ha a törekvés százszázalékos. A legtöbb kérdőjel vagy bűntudat bennem az anyaságommal van. Mindig azt szoktam mondani, hogy énekesnőnek lenni ezerszer könnyebb, mint az anyaságot jól csinálni. Közben annyira tök jó fej lett a két gyerek, ami nem gondolom, hogy az én egyedüli érdemem, sőt!” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top