nlc.hu
Sztárok

Wolf Kati új életet kezdett

Így él most a külsejét megváltoztató Wolf Kati

Az énekesnő tervekkel és vágyakkal vágott neki a 2024-es évnek.

Számtalan újdonsággal kezdte az évet Wolf Kati, aki nemrég változtatott a megjelenésén. „Volt nekem mindenféle frizurám korábban, 28-30 éves koromig rövid volt a hajam, aztán jött a hosszú verzió. Mostanra kicsit meguntam, ezért levágattam” – árulta el az elvált énekesnő, aki nemcsak ebben újult meg. 

„Az elmúlt 1-2 évben változott kicsit a stílusom, nagyszerű zenész csapattal dolgozunk együtt, nagyon dögös, pop-rock koncerteket raktunk össze és az új album is nemrég jelent meg” – mondta Wolf Kati, aki nemrég Zorán Apám hitte című dalát is újrahangszerelte. „A gyerekeimre nézek és átfut az agyamon, hogy vajon át tudtam-e adni nekik mindazt, amit a szüleimtől, nagyszüleimtől kaptam. Nekem ez a dal erről is szól. A koncerteken régóta játszom ezt a dalt, örülök, hogy mostantól a lemezen is hallható” – tette hozzá az énekesnő, akinek újabb „csemetéi” lettek.

Wolf Kati

Wolf Kati (Fotó: Schumy Csaba)

„Debrecen és Budapest között ingázom, mióta tanítok a Könnyűzenei Intézetben. Két napot vagyok ott, egyet ott is alszom. Van, hogy sokszor vonattal megyek, közben dolgozom, zenét hallgatok. Nagyon élvezem az egészet, szuper tanítványaim vannak” – árulta el Wolf Kati a Sláger Reggel műsorvezetőinek.

Ilyen férfit szeretne magának

„Nem egy huszonévessel akarok összejönni. Azt gondolom, hogy a normális, korombeli férfiak – mert azért ismerek ilyeneket is – már mást keresnek egy nőben, mint húszévesen. Nekem kicsit sántítani szokott, amikor nagyon nagy a korkülönbség. Van ilyen, és biztos van rá jó példa, de én nem vágyom friss húsra, én már mást keresek egy férfiban”mondta korábban az előadó a Best magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top