nlc.hu
Sztárok

Sztárban Sztár leszek!

Körmét rágó Tóth Gabi, szelfiző Majka – Vicces képek a Sztárban Sztár leszek!-ből

Kedves Olvasó! Egy-egy forgatásra az nlc.hu is kilátogat, hogy az élő adások után interjúzzunk, fotózzunk. Ezen „látogatások” alatt készültek ezek a humoros felvételek, melyekből hoztunk is egy válogatást.
Tóth Gabi

A TV2 népszerű show-műsorában, a Sztárban Sztár leszek!-ben tizenkét híresség száll harcba, hogy hétről-hétre egy-egy újabb zenei legenda bőrébe bújva bizonyítsa tehetségét. Az elmúlt adásokban volt itt minden: a hamarosan új dallal jelentkező Tóth Gabi könnyezve vallott a múltjáról, sőt, még a párja is feltűnt egy különleges amulettel a nézők sorában. 

Nézzünk pár felvételt az elmúlt adásokból, melyeken a show zsűrije látható:

Köllő Babett
Megnézem
Összes kép (10)

 

Ha már Tóth Gabi: mi a helyzet Krausz Gáborral?

Az énekesnő volt párja amúgy csúnyán odaszúrt az énekesnőnek a szombat esti Dancing with the Stars-ban. Táncpartnerével, a sokak szerint a séfhez illő Mikes Annával show-táncot mutatott be a parketten, ám egy kis néptánc is feltűnt a koreográfiában. A híresség a szakítás után időszakról a Story magazinnak vallott, melyben elmondta, hogy Mikes Anna is sokszor tartja benne a lelket, emellett a családja segít neki a gyermeknevelésben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top