nlc.hu
Sztárok

Szakító sztárok

Meryl Streep a válás mellett döntött – Nem ő az egyetlen, aki hosszú évek után így tett

Igazi mintapárként emlegették őket Hollywoodban, most mégis a szakításuktól hangos a sajtó. Ám nem ők az egyetlen szerelmespár, aki hosszú évek után a különválás mellett döntött.

A 74 éves Meryl Streep és férje, a 76 éves Don Gummer szobrászművész 1978-ban házasodott össze. Négy gyermekük született, mind felnőttek már. A Page Six számára a pár szóvivője juttatott el most egy szűkszavú közleményt, melyben az áll, hogy a pár már több, mint 6 éve szétvált, és bár mindig szeretni fogják egymást, külön életet választottak. De nézzünk még pár ilyen hírességet, akik számára mégsem valósult meg a holtomiglan, holtodiglan.

Peller Anna 

Peller Anna és Lukács Miki válásukról szóló bejelentése mindenkit meglepett. 13 és fél év után jelentették be, hogy külön utakon folyatják. Érdekesség, hogy pár hónappal ezelőtt a színésznő testévére, Peller Mariann közölte a nyilvánossággal, hogy 12 év együtt töltött év után válik. 

„Szeretnénk közölni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket” – közölte Anna és Miki egy videóban. Lukács hozzátette: „Az elmúlt két évben próbáltunk ezen túllendülni, jártunk párterápiára, sokat beszélgettünk, gondolkodtunk.”

Peller Anna és férje, Lukács Miki

Peller Anna és Lukács Miki (Fotó: Korponai Tamás)

Zséda

Az énekesnő és férje húsz év után külön utakon folytatják az életüket, már 2019-ben elváltak, de ez csak egy évvel később derült ki. Zséda mindig is diszkréten kezelte a magánéletét, nem nagyon engedett bepillantást, de azt tudni lehetett, nagyon jól kiegészítik egymást orvos férjével. 

Zséda

Zséda (Fotó: Birton Szabolcs)

Rowan Atkinson

A legendás nevettető 24 év után hagyta el gyerekei anyját egy fiatalabb nő miatt 2014-ben. Felesége, Sunetra Sastry állítólag teljesen összeomlott, amikor megtudta, hogy egy nála sokkal fiatalabb nőre cserélték le. 

Rowan Atkinson

Rowan Atkinson (Fotó: Profimedia)

Hugh Jackman

Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee Furness békésen véget vetnek házasságuknak, méghozzá 27 év után. Két közös gyerekük született: a 23 éves Oscar és a 18 éves Ava.

„Áldottnak érezzük magunkat, hogy közel 3 évtizeden át férjként és feleségként élhettünk együtt, csodálatos, szeretetteljes házasságban. Most úgy döntöttünk, hogy különválunk, hogy külön utakon teljesedhessünk ki” – írja a People által közzétett nyilatkozat.

Vitray Tamás

A Kossuth-díjas újságíró 2019 novemberében jelentette be, hogy 32 év után válik harmadik felségétől, Kállay Bori színésznőtől. A műsorvezető 87 éves, a színésznő pedig 71 éves volt. Vitray azóta egy új társ mellett találta meg a boldogságot

„Minden elismerés, ez is. Hogy micsoda egy kiváló pasi vagyok, aki 87 évesen elválik. Mondhatták volna azt is, hogy miért nem tudott megmaradni a fenekén egy öregember, aki tudta, hogy előbb-utóbb ápolni kell, gond van vele. Be szokták adni az ilyeneket öregotthonba, majd befejezik. Úgy éreztem, hogy bennem van még annyi, hogy ezt érdemes megkockáztatni. Nem csak a kései időpont furcsa benne, hanem úgy jöttem el, hogy mindent magam mögött hagytam” – mondta válásáról a műsorvezető a Heti Jégbüfében.

Vitray Tamás

Vitray Tamás (Fotó: Korponai Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top