nlc.hu
Sztárok

G.w.M. exe, Melanie

Ilyen kapcsolatban van most G.w.M és Melanie

Az édesanya őszintén mesélt karrierről, gyereknevelésről, és a szerelmi életéről.
Nagy Melanie

G.W.M. és Kulcsár Edina szerelmének ára az volt, hogy mindketten egy hosszú párkapcsolatból léptek ki a másik kedvéért. 

A rapper nemcsak volt barátnőjét, Nagy Melanie-t hagyta el, hanem két közös gyermeküket is. Melanie-nak nem csak az elhagyatottság és a megcsalás tényével kellett megküzdenie, hanem azzal is, hogy egyik pillanatról a másikra a média középpontjába került. Ezt ő hamar kihasználta: saját műsora lett, és elkezdte építgetni a karrierjét. 

A fiatal anya nem sokat beszélt azóta a magánéletéről, most azonban egy interjúban mesélt arról, milyen az új élete a rapper nélkül. Azt leszögezte a Blikknek, hogy rengeteg impulzus éri a gyermekeit, mivel a megegyezettek szerint egyszer nála, egyszer az édesapjuknál, G.w.M-nél tartózkodnak, viszont állítása szerint vannak dolgok, melyekben kicsit sem értenek egyet volt kedvesével. 

Az érzelmi részét mindenképp sikerült lezárnom, vannak olyan küzdelmek, amiknek még nem látom a végét, melyek valószínűleg kísérni fognak, mivel a gyerekek összekötnek minket. Sok mindenről nem gondolkodunk egyformán gyereknevelés tekintetében, de igyekszem továbbra is diplomatikusan kezelni ezt is. Feltételezem, hogy érdeke azt a látszatot kelteni, hogy legalább az életének ez a része rendeződni látszik, de sajnos nem tudom ezt megerősíteni.. Van egy megállapodásunk, amihez ő nem tartja magát, akad konfliktus bőven” – avatta be a Blikket a rapperrel való kapcsolatába, kiemelve, hogy a kis Melanie és Márk jó testvérek, és mindig odafigyelnek egymásra.

A fiatal nő emellett annyit elárult, hogy kap randimeghívásokat, bókokat és üzeneteket a közösségi oldalain. Minden tekintetben régimódinak tartja magát, szereti a személyes találkozásokat, az internetes társkeresésben pedig nem sok tapasztalata van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top