nlc.hu
Sztárok

Lukács Sándor kórházban

Kórházba került Lukács Sándor, műteni kell a 76 éves színművészt

Merkely Béla a kezelőorvosa.

Kórházba került Lukács Sándorértesült a Népszava. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészművészt a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján ápolják. Úgy tudni, műtét vár rá.

Lukács Sándor

Lukács Sándor a 31. Salvatore Quasimodo Nemzetközi Költőverseny díjátadó ünnepségén a balatonfüredi Anna Grand Hotelben 2023. szeptember 8-án – Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A kórházban fekvő Lukács Sándor – akinek Merkely Béla klinikaigazgató a kezelőorvosa – az állapotáról is beszélt a lapnak. Mint mondja, 4 napja nagyon fáradékonynak érezte magát, ezért bement a klinikára, és ott kiderült, hogy műteni kell a szívét, most erre a beavatkozásra vár.

A színművész – aki több mint 50 éve a Vígszínház tagja – bízik abban, hogy mihamarabb visszatérhet a színpadra, hiszen több bemutató is vár rá ebben az évadban.

Lukács Sándor több mint 10 előadásban szerepel havonta. Egy korábbi interjúban elárulta, hogy a szorgalomnak köszönhető az, hogy ennyi előadást végig tud csinálni, és mindvégig ott tud lenni fejben: “Őszintén megmondom, ahhoz, hogy megőrizzem az épelméjűségemet a genetikai adottságokon túl, szükség van szorgalomra. Az előadásaimra már az azt megelőző napokban elkezdek készülni. Nem mernék úgy kiállni a színpadra, ha előtte legalább kétszer ne venném át“. 

A 76 éves színész egyébként idén már 47. házassági évfordulóját ünnepelte feleségével, a sminkmester Maráczi Máriával, akit egy filmforgatáson ismert meg, de csak évekkel később keltek egybe, mert mindkettőjük párkapcsolatban élt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top