nlc.hu
Sztárok

Nagyon összetörték Szalai Ádám kocsiját

„20 másodpercen múlhatott az életünk” – ittas sofőr zúzta le Szalai Ádám autóját, a családja is a focistával volt

Állítólag a TV2 realityjéből ismert Tóth Attila törte össze a Teslájával a visszavonult futballista parkoló autóját.

Összetörték Szalai Ádám több tízmilliót érő luxusautóját szombat este Óbudán, a Szőlővész utcában. A Blikk úgy tudja, az elkövető a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában is feltűnt, 51 éves üzletember, Tóth Attila (a realityben szereplő Takács Katica párja), aki ittas állapotban hajtott be a kocsijával az egyik utcába, ahol nekiment a focista Mercedesének.

Szalai Ádám

Összetörték Szalai Ádám több tízmilliós autóját – Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A bulvárlap értesülései szerint az üzletember hazafelé tartott, amikor nekiütközött Szalai autójának, amelyben jelentős kár keletkezett. „Megpróbált gyorsan elhajtani, de többen hallották a csattanást és marasztalták őt. Voltak rendőrök, mentők, még tűzoltók is. Megfújatták vele a szondát, amely kimutatta, hogy fogyasztott alkoholt” – mesélte egy környéken élő. Az üzletembert a mentők könnyű sérüléssel kórházba vitték.

Szalai Ádám is megszólalt az esetről a Blikknek. Elmondása szerint a családjával éppen az öccséhez érkeztek látogatóba, és csak hajszálon múlt a tragédia. „Rossz belegondolni, hogy 20 másodpercen múlhatott az életünk. (…) A hátsó ülésről kivettem a kislányomat és elindultunk a ház felé, pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba. Akkora volt az ütközés ereje, hogy a kocsim megrepesztett egy betonkerítést”.

A 35 éves focista – aki a magyar válogatottban 86-szor lépett pályára és 26 gólt szerzett – idén júniusban vonult vissza befejezve profi játékos-pályafutását. „Nagyon büszke vagyok a karrieremre, a Bundesligában kezdtem és ott is akartam befejezni profiként, azaz a legmagasabb szinten. Négy különböző csapatban szerepeltem, kettővel a Bajnokok Ligájában is. Jelenleg a legeredményesebb magyar gólszerző vagyok a német élvonalban” – mondta akkor a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya, aki akkor azt is elárulta, hogy továbbra is a futballban szeretne tevékenykedni. „Azt a fajta tudást és tapasztalatot, amit Németországban megszereztem, szeretném itthon kamatoztatni. Olyan dolgot szeretnék elvállalni, amivel százszázalékosan azonosulni tudok, azaz nem azonnal beleugrani valamibe” – fűzte hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top