nlc.hu
Sztárok

Megviccelte Jákob Zolit az exneje

Alaposan kiszúrt Jákob Zolival az exe

Videón a turpisság.

Jákob Zoli a Maldív-szigetekre utazott az ünnepekre, ahová a lányait, a volt feleségét, Katit és annak új párját, Balázst is magával vitte. A milliárdos üzletemberrel azonban alaposan kiszúrt az exneje a pihenés alatt. Mindezt videón is megörökítették.

Jákob Zoli,

Jákob Zolit hidegzuhanyként érte a hideg zuhany – Fotó: Sajtószoba

Miközben Jákob Zoli napozott, néha egy-egy vödör vízzel öntötte le Kati, ám az egyik adagba a pezsgőt hűtő jegeket is beleborította, erre azonban nem számított a műköröm-király. Amikor ráöntötte az exneje a vödörnyi jeget a férfiasságára, üvöltve pattant fel. 

@jakob.zoli Exem újra akcióban🙈🍾😂 #prank #exprank #maldives ♬ Funny - Gold-Tiger

Kati hangosan nevetett a jól sikerült ugratáson, amit egyáltalán nem vett zokon az exférje.

Jákob Zoli egyébként jó kapcsolatot ápol a volt feleségével, sőt exneje új párjával is jól kijön. „Azt szoktam mondani, én vagyok Kati exe, Balázs pedig a nextje (a next angolul következőt jelent). Két éve már, hogy együtt vannak, és bátran mondhatom, hogy a volt nejem új párjával barátok vagyunk. Az elején persze mi is méregettük egymást, hogy ki miben jobb vagy rosszabb, de hamar rájöttünk, hogy mindketten jó fej, vicces mérnökök vagyunk, és hamar megtaláltuk a közös hangot. Sokat segít nekem a gyerekek körül” – mesélte korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top