nlc.hu
Sztárok

Újabb műsorban Jákob Zoli

Hoppá: a Nagy Ő után új műsorban szerepel Jákob Zoli

A párkereső reality után egy átalakítósban tűnik fel a milliárdos.

A Nagy Ő után újabb műsorban szerepel Jákob Zoli. A milliárdos a pénteki Mokkában árult el erről részleteket.

Jákob Zoli,

Jákob Zoli szerint a műsora sikerességét azt adja majd, hogy ő a főszereplő – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Elkezdtem egy YouTube-csatornát, egy átalakítós műsort csinálok. Egy önbizalomhiányos nőből lesz egy önbizalommal telt nő. Először kiválasztjuk, most már vannak jelentkezők. (…) Aki nincs megelégedve a külsejével, vagy nem tudja, hogy mi az, ami jól áll neki, és akkor ilyen szépségipari dolgokkal jövünk elő: haj, szempilla, ruha, minden… Az a címe, hogy Szépségguru. Én vagyok a szépségguru, de van egy csapatom, 5 ember, aki átalakítja a hölgyeket. Az első adás megvolt, nagyon sikeres” – mesélte.

Ezt hallva, Istenes László, a Mokka műsorvezetője megjegyezte, hogy az ilyen átalakítós műsorokból már Dunát lehetne rekeszteni, és azt firtatta, hogy miben lesz más Jákob Zolié. „Az, hogy nem egy emberen áll az egész, hanem nekem külön szakértőm van minden egyes szépségipari ágazatra. Illetve van táplálkozással kapcsolatos része is, és vagyok én, aki eddig minden műsorból hiányzott” – reagált viccesen „Mr. Géllakk”, aki nemrég vásárolt 230 millió forintért egy újabb (immár harmadik) Ferrarit.

Azt cáfolta, hogy műnőket akarnának csinálni szájfeltöltéssel és egyéb ilyen jellegű beavatkozásokkal: „Abszolút nem, a hétköznapi szinten elérhető szépségipari dolgok: szempilla, köröm, smink és haj.”

Elmondása szerint kétféle átváltoztatást csinálnak: „Van, amikor csak a külsőt változtatjuk, és azt egyik napról a másikra meg tudjuk csinálni. (…) A táplálkozás úgy jön be, hogy azok a hosszabb távú megváltoztatások, mert valaki csak a külsejével elégedetlen, vagy nem tudja, mi áll jól neki, és ezért önbizalomhiány lép fel nála. Van, aki pedig a formájával sem elégedett, (…) mondjuk egy kicsit molett, akkor belevesszük az étrend témáját is” – taglalta a műsor felépítését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top