nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi változás

Elképesztő átalakuláson ment át Tóth Gabi

Még a kritikát is jól fogadta.

Tóth Gabi mögött elég zűrös időszak áll. Több mint fél éve másról sem beszél a sajtó, csak a nagy port kavart válásáról Krausz Gáborral, majd a hirtelen jött szerelemről a Fricska táncegyüttes egy tagjával, Papp Máté Bencével. A sok támadás nem tudja megtörni az énekesnőt, ugyanis kicsattan a boldogságtól, ráadásul a színpadra is ugyanolyan lelkesen megy fel, mint bármikor máskor. Hétvégén például az Erkel Színházban tartott Tina Turner emlékkoncerten gyújtotta fel a színpadot. Természetesen a tökéletes imitáláshoz szükség volt némi átalakulásra is. 

Tóth Gabi

Fotó: Trenka Attila

Gabi hosszú hónapok óta visel rövid hajat, amit azzal variál, hogy hol szőke, hol barna. Most azonban egy póthajat is felrakatott a koncert kedvéért. Azt nem tudni, meddig fogja viselni, de az biztos, most elhagyhatja a gúnynevet, amit az ellenlábasai aggattak rá, miszerint ő a magyar Eminem. 

Nem minden rajongóját nyűgözte le a hirtelen átalakulás, sőt, valaki meg is kérdezte ironikusan, hogyan nőtt meg ilyen gyorsan a haja. Az énekesnő frappánsan válaszolt:

Most képzeld el

Az énekesnő egyébként korábban a Sztárban Sztár leszek! című műsorban is megemlítette, hogy sokan hívják a “magyar Eminemnek”. „Valahogy így képzelem el az én Eminem-kivetülésemet. Szóval, sokan mondják rám, hogy Eminem, mert a hajam tök vicces, de én nem éreztem. De most így, ahogy rád nézek… Ezt összeadva: Eminem és Tóth Gabi, te vagy” – viccelődött Széchenyi Lili produkciója után

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top