nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi szerint így nézne ki Eminemként

Élő adásban reagált arra Tóth Gabi, hogy sokan Eminemhez hasonlítják

Legalább ezt poénra veszi.

Tóth Gabi évek óta kapja az ívet az internetnépétől. Mindig akad valami, amivel kiváltja az emberek nem tetszését, és ilyenkor a rosszindulatú fotelhuszárok mindenbe belekötnek

Tóth Gabi

Fotó: TV2

Bár, sokak szerint a jelenlegi gyűlöletcunamit kiérdemelte azzal, ahogyan a Krausz Gáborral történő válását kezelte, pláne, amikor élő adásban mutatta meg, máris új szerelme van a táncosa, Papp Máté Bence személyében. Ezekben a borús időkben nem csak az énekesnő tettein, de kinézetén is előszeretettel élcelődnek az emberek. Rövid szőke haja miatt pedig rengeteg mém készült már arról, hogy úgy néz ki, mint a világhírű rapper, Eminem

A Sztárban Sztár leszek! élő adásában Gabi ezt meg is említette, ám ezúttal ezt a fricskát sikerült poénosan felfognia. Széchenyi Lili J Balvin Medley szerepébe bújt, amihez egy nagyon fura, sárga rövid frizura is dukált, amire Till Attila csak annyit mondott, úgy néz ki, mint egy vattacukorba mártott gyufaszál. Az értékelést Gabi kezdte, aki természetesen először saját magát hozta szóba. 

Valahogy így képzelem el az én Eminem-kivetülésemet. Szóval, sokan mondják rám, hogy Eminem, mert a hajam, tök vicces, de én nem éreztem. De most így, ahogy rád nézek… Ezt összeadva: Eminem és Tóth Gabi, te vagy” – nevetett az énekesnő, amit Köllő Babett azzal spékelt meg, neki az egyik exére hasonlít így Lili.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top