nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra véleménye Horváth Grétáról

Stana Alexandra bocsánatot kért Horváth Grétától, így telt a találkozó

A két híresség szemtől szemben beszélte meg a problémáit.

Horváth Gréta és Stana Alexandra nagy meglepetést okozott, amikor egy közös képpel jelentek meg az Instagramon. „Volt közös témánk” – írták a bejegyzés mellé, mellyek valószínűleg arra utaltak, hogy mindketten kapcsolatban voltak Meggyes Dáviddal. Múlt heti találkozójukról beszámoltak a Story Magazinnak. A cikkből kiderül, hogy Horváth vette fel a kapcsolatot Stanával, a csevej során pedig több téma is szóba került.

„Az elmúlt két évben hatalmas változáson, személyiségfejlődésen mentem keresztül. Nem volt könnyű időszak, amihez akarva-akaratlanul Szandi is hozzájárult. De minden nehézség ellenére én rettentő hálás vagyok neki, hogy így alakult az életem. A média viszont állandóan össze akart ugrasztani minket, ment a folytonos hasonlítgatás, holott eddig mi nem is ismertük egymást. Nagyon zavart már ez a műbalhé. Úgyhogy azt éreztem, eljött az idő, hogy ráírjak és beszélgessünk. Szó szót követett, aztán telefonon is hívtuk egymást, ami szintén nagyon pozitív volt, és utána megbeszéltünk egy személyes találkozót is” – mondta el Horváth Gréta a lapnak. A másik fél is megszólalt az ügyben. 

„Ami Grétával történt, az a múltban velem is megesett, és valahogy sosem hagyott nyugodni, hogy részben én valakinek ugyanazt a fájdalmat okoztam, amit egykor nekem kellett elszenvednem. Tartoztam egy bocsánatkéréssel Gréta felé, és örülök, hogy azáltal, hogy lépett felém, ezt végre megtehettem” – fogalmazott Stana Alexandra.

További részletek a ma megjelent Storyban!

Story magazin

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top