nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor és Mikes Anna az Ázsia Expresszben

Állítólag Krausz Gábor és új párja is szerepel az Ázsia Expressz idei évadában

Többen próbálták lebeszélni őket arról, hogy friss szerelmesként belevágjanak.

Merész feladatot vállalt Mikes Anna és Krausz Gábor. A Dancing with the Stars tavalyi szériájában alig pár hónapja egymásra találó szerelmesek igent mondtak az Ázsia Expressz felkérésére – értesült a Blikk.

Krausz Gábor és Mikes Anna,

Krausz Gábor és Mikes Anna a Dancing with the Stars-ban – Fotó: Sajtószoba

A kaland-reality a korábbi évadok tapasztalatai alapján még a hosszú évek óta együtt lévő párok, házaspárok kapcsolatát sem kíméli, emiatt többen is próbálták lebeszélni Krauszékat, akik igazán csak december óta élnek párkapcsolatban. Egy barátjuk arról beszélt a bulvárlapnak, hogy nagyon az elején vannak még ahhoz, hogy az Ázsia Expresszel kockáztassák a kapcsolatukat, ám a szerelmesek százszázalékosan biztosak magukban.

Mint arról korábban beszámoltunk, idén ismét új helyre költözik az Ázsia Expressz. Ezúttal a sztárok a Fülöp-szigeteken és Tajvanon versenyeznek majd. Ez nem egy új ötlet, ugyanis már a 3. évadot is a Fülöp-szigetekre tervezték, ám a koronavírus-járvány keresztülhúzta a TV2 számításait. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top