nlc.hu
Sztárok
Vajna Tímea rendőrségi vallomása

Így közvetítették ki először Palácsik Tímeát Andy Vajnának

A rendőrségi papírokból kiderült, hogyan ismerte meg Vajnát, és miért akarták, hogy szakítson Damuval.

Mintha soha nem lenne vége annak a pernek, mely K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien ellen kerítés vádjával zajlik. A Blikk arról számolt be, hogy Palácsik Tímea korábban szintén vallomást tett az ügyben.

„Kiderült – és ezt a tárgyaláson elhangzottak szerint Tímea maga mondta el a kihallgatást végző nyomozónak, –hogy az ügy későbbi vádlottja közvetítette ki őt először a hollywoodi sztárproducer Andy Vajnának, mint hosztesz” – írja a lap.

További idézetben arról esik szó, hogy Tímea nem tudta pontosan, mit szeretne Andy. „Először azért találkozgattam vele, hogy elkísérjem vacsorázni és ezért adott hoszteszpénzt” – mondta a második férjével élő, immár Ráthonyi-Palácsik Tímea.

A Blikk szerint a kihallgatáson Palácsik azt állította, hogy szexuális szolgáltatásról sosem volt szó, az ő esetében a „fotózás”, amely mindenki másnál a fizetett szexet jelentette, valóban képek készítését jelentette, igaz, erotikus aktokat. „Zoli azt mondta nekem, Kazahsztánban van egy mongol nagybátyja, az ő születésnapjára kellett kimenni, együtt bulizni a vendégekkel, hogy emeljük a parti fényét. Nem tudtam, mennyit lehet keresni, nem is kérdeztem, de végül ezer eurót kaptam az egy napért”– idézte Palácsikot  a Blikk.

Ezenkívül olyanokról esett szó, hogy „K. Zoltán próbált segíteni neki abban is, hogy megtalálja az igazit, mert nem tartotta hozzá valónak az azóta elhunyt színművészt, Damu Rolandot.” Mint kiderült, az egyik, akivel össze akarta hozni, az Lothar Matthäus volt, de “abból nem lett semmi.” Majd Tímea így folytatta. „Mindig le akart beszélni Damu Rolandról, azt mondta, ideje egy normális pasit találnom és beszéljek Andyvel.”

A napilap szerint Tímea kihallgatása akkor történt, amikor még Vajna menyasszonya volt. 

Vajna Tímea

(fotó: fotocentral)

Ha valaki úgy érzi, hogy ez a per évek óta zajlik, annak bizony igaza van. A vád szerint lányokat közvetítettek ki “Dubajba, Abu-Dzabiba, Libanonba, de akár Párizsba és Londonba is modell- és hoszteszmunkákra, amely során plusz pénzt jelentett számukra, ha szexuális szolgáltatást is nyújtottak a megrendelőnek.”

Az ügyben Kulcsár Edina neve is felmerült, akinek április 11-én, 10 óra 30 perckor kellett volna megjelennie a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, azonban ismét hiába várták, nem ment el.

Az ügyben korábban Hódi Pamelának is meg kellett szólalnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top