nlc.hu
Sztárok
Nem akármivel lepte meg párja Ábel Anitát

Nem akármivel lepte meg párja Ábel Anitát: ˝Az ember mindig vágyik egy mexikói tangás kertészre…”

Ábel Anita egy nem akármilyen történetet mesélt el az életéből. Egy alkalommal ugyanis gyémántgyűrű helyett pár fateknővel lepte meg a párja.

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, melynek tizenharmadik vendége nem más, mint Ábel Anita. A színésznő egy napját tehát végig követhetjük a streamvideóban, amelyből már ki is derült, hogy Anita nem szeretne rátelepedni a lányára, illetve, hogy soha nem gondolta volna, hogy ekkora szerelem lesz közte és a Simba nevű macskája között. 

Fotó: VIASAT3 / Udvardi Attila

Fotó: VIASAT3 / Udvardi Attila

 

A nap folyamán azonban újabb érdekesség derült ki Anita életéből, a színésznő ugyanis megosztotta a nézőkkel, hogy egy alkalommal nem akármilyen ajándékkal lepte meg párja. Roberto ugyanis amikor egy disznóvágáson járt, öt darab fateknővel állított haza, azért, hogy Anita virágokat ültethessen beléjük. Miután a teknők majdnem egy évig pihengettek az alsó pincében, Roberto nekiállt, hogy alkalmassá tegye őket a virágok tárolására. 

Lement az alsó kertbe és benyomta a zenét, csiszolt egész nap. Végül is az ember mindig vágyik egy ilyen mexikói tangás kertészre. Nekem lett egy ilyen csiszoló olaszom. És egy darabot csinált meg, azóta a másik négy ott van… Más gyémántgyűrűt kap én egy fateknőt…

– mondta Anita nevetve. 

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Ábel Anita, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top