nlc.hu
Sztárok
Válása után új életet kezdett Kis Bódi Guszti: „Túlléptem Adrin”

Válása után új életet kezdett Kis Bódi Guszti: „Túlléptem Adrin”

Jelenleg csak a karrierjére fókuszál a zenész.

Kis Bódi Guszti még márciusban árulta el, hogy a feleségével hullámvölgybe került a házasságuk, ő pedig elköltözött otthonról. Akkor még nem tudta, hogyan alakul a kapcsolatuk, mit hoz számára a jövő. Időközben azonban válás lett a vége, így a zenésznek 15 év után új életet kellett kezdenie.

Ifjabb Bódi Guszti most bevallotta a Ripostnak, hogy már helyre jött a történtek után, és elengedte a múltat, jelenleg pedig a zene tölti ki az idejét. “Vannak már lekötött fellépéseim, készülnek a dalaim Zseraldinával és forognak a klippek is. Emellett a nagybátyámhoz is bejelentkeztem, elkezdtem dolgozni vele az építőiparban” – mesélte.

Komoly tervei vannak a frissen elvált Kis Bódi Gusztinak  - Forrás: TV2 / Séfek Séfe - videó

Komoly tervei vannak a frissen elvált Kis Bódi Gusztinak  – Forrás: TV2 / Séfek Séfe – videó

Ami pedig a magánéletét illeti, ott is csak előre tekint. “Túlléptem Adrin” – jelentette ki a bulvárlapnak a 2022-es Séfek Séfében is bizonyító Guszti.

Az ifjabb Bódi Guszti és testvére, Bódi Csabi szülei, Bódi Guszti és Bódi Margó amúgy már 50 éve boldog házasságban élnek. Ők úgy vélik, kapcsolatuk alapja a kölcsönös tisztelet és szeretet: „Mi nem engedjük kialudni a tüzet, és mindig teszünk rá egy kis fát. Nehogy már 60 évesen ne legyen semmi!…. „Én sosem kértem számon Gusztit, hol volt, megcsalt-e, mert az évek során megalapozta a bizalmam. Inkább enni adtam neki, és megkérdeztem, jól érezte-e magát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top