nlc.hu
Sztárok
Visszavette Sándor Pétert az Operettszínház

Visszavette a botrányos körülmények között menesztett Sándor Pétert az Operettszínház

A teátrum kikötötte, hogy az ajánlat csak akkor érvényes, ha „a művész betartja az emberi méltóság tiszteletének, valamint a közösségi létezésnek alapvető normáit”.

Egyelőre csak próbaidőre, de visszavették az Operettszínházba Sándor Pétert, akit márciusban elbocsátottak a társulattól. A 200 első randi sztárja korábbi kilenc szerepe helyett csak kettőt kap vissza, mert állítólag a vezetőség csak kétkedve adott neki második esélyt – írja a Blikk.

„A Budapesti Operettszínház tájékoztatja kedves közönségét, hogy a Sándor Péterrel folytatott egyeztetések eredményeképpen a művész az idei új évad kezdetétől ismét a Budapesti Operettszínház előadásaiban látható. A Nagymező utcai teátrum ajánlata – mely szerint Sándor Péter újra színpadra léphet – abban az esetben érvényes és folyamatos, amennyiben a művész betartja az emberi méltóság tiszteletének, valamint a közösségi létezésnek alapvető normáit” – olvasható az Operettszínház közleményében.

Sándor Péter

Sándor Péter (Fotó: Birton Szabolcs)

Sándor Péterrel idén februárban bontott szerződést az Operettszínház, így a színész márciustól nem állhatott színpadra. „Sándor Péter az utóbbi időben a színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme bármely más színházban elfogadhatatlan lenne, ahogyan a Budapesti Operettszínházban is védhetetlen, ezért a fenti indokok alapján a színház vezetése úgy döntött, hogy jelenleg nem kíván együtt dolgozni Sándor Péterrel” – indokolta akkor a menesztést a teátrum.

A színész a döntés után azt mondta, traumaként éli meg a kialakult helyzetet, és úgy gondolja, „erős karaktergyilkosság indult” ellene. Közben a rajongói petíciót indítottak a távozása ellen, ő pedig három éven belül a harmadik gyomorműtéten esett át – szerinte valószínűleg a stressz miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top