nlc.hu
Trend
Mi legyen a tisztasági csomagban?

Mi legyen a tisztasági csomagban?

A magyar közoktatás helyzete megköveteli, hogy gyermekeinket gondosan összeállított tisztaságcsomaggal indítsuk általános iskolába. Gyermekeink tisztasági felszerelését az oktatási intézmények kérésének megfelelõen állítsuk össze.

Célszerű otthon varrni, esetleg vásárolni. A tisztasági csomag mindenképpen tartalmazzon szappant szappantartóval. A folyékony szappanok higiénikusabbak, tisztábbak, egyszerűbb a használatuk, mindenképpen ezt ajánljuk, egyes gyártók egész kis dobozokat is forgalmaznak. Iskolásoknak kéztörlőt is magukkal kell vinniük papír zsebkendőt, sőt még WC-papírt is, szalvétát. Az óvodákban fogkefét és fogkrémet kérnek.

A fogkefébe jól véssük bele a kisgyermek jelét, hogy könnyen felismerhető legyen. Ne feledkezzünk meg a fogkefe dobozkájáról sem. A szájápolás kritériuma a rendszeres fogkefe csere, amely, ha tehetjük, legyen havi, de legalább 3 havonkénti. Az iskolások nem mindig tudják a fogmosást megoldani, ezért fontos különösen a napközis gyerekek érdekében szülőknek, nevelőknek konszenzusra jutni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top