Trend

Másodszorra ugyanabba a folyóba

Az alkony utolsó sugarainak fényénél Budapest leggyönyörûbb útján, az Andrássy úton tartatott meg a szertartás polgári epizódja. Az egyik legszebb villában.





(Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!)
 
A cabrio Mercedes veterán még egyszer utoljára ámulatba ejtette az egybegyűlteket, de a csillogó kaszniból nem a délelőtti pár szállt ki. A menyasszony templomi, ártatlanságot sugárzó hófehér dresszét felváltotta egy frivolabb, sárgás árnyalatú ruha, s a vőlegény is kokottabb ancúgban virított.

Remek szcenárió tette az eseményt exkluzívvá és lazává. A termet oldalról is meg lehetett közelíteni, így minden szögből részesülhettünk a látványban, az esküt tevő pár lenyűgöző látványában.






A lemenő nap sugaraira tájolt szalon és a megvilágítás bensőséges, családias hangulatot árasztottak, melyet modern, decens élő zene emelt ki. Csendes volt, nem halk, inkább lefojtott, jelezvén, mire lesz majd képes az énekesnő, ha kezdetét veszi a szó szoros értelmében vett lagzi.







A mezzoszoprán hölgy Frank Sinatrától énekelt, valamint a Say a little prayer for you című számra andalodhattunk, remek átvezetésként a templomi, polgári szertartás és az eseményeket lezáró szoknya- és nadrágriszálás közt… A lágy dallamok, és a menyasszony meglepetése: a meghívó mottójául választott és általa elmondott vers a szerkesztőség hölgytagjaira ismét mély – és könnyes – benyomást tettek.





Engem teljesen magával ragadott ez a szertartás. Másodjára is épp úgy izgultam, vajon mindketten igent mondanak-e, és senki nem áll-e elő valamivel, ami akadálya lehet a házasságnak? Ám a visszafojtott izgalom pillanatai elmúltak, fellélegezhettem, most már hivatalosan is megházasodtak.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top