nlc.hu
Trend
Dove Karácsonyi csomagok

Dove Karácsonyi csomagok





1. Dove Supreme Silk Premium Ajándékcsomag

A Supreme Silk ajándékcsomag teljeskörű ápolást biztosít a mindennapi tusolás, a testradírozás, a kényeztető habfürdőzés és a testápolás során. Az ajándék fürdőpárna még kellemesebbé teszi a fürdőzés élményét, így segítve a kikapcsolódást. Hogy bőröd természetesen szép legyen, akár a selyem!

Tartalma:
Dove Supreme Silk Intenzív Ápoló Krémtusfürdő 250ml
Dove Supreme Silk Testradír Tusoláshoz 200ml
Dove Supreme Silk Bőrpuhító Selyem Habfürdő 500ml
Dove Supreme Silk Silkening Body Lotion 250ml
Ajándék Fürdőpárna
Ajánlott fogy. ár: 2799 Ft






2. Dove Bőrfeszesítő Ajándékcsomag

Ünnepeljük együtt a nőies formákat a Dove-val! A Bőrfeszesítő ajándékcsomag komplett megoldást nyújt a narancsbőr kezelésére: a tusfürdő előkészíti a bőrt a testápoló és intenzív bőrfeszesítő gél-krém aktív részecskéinek könnyebb felszívódása érdekében. Mindegyik termék algakivonatot tartalmaz, mely elősegíti a szövetek természetes víztelenítését, és hozzájárul a bőr szerkezetének feszesebbé válásához. A Bőrfeszesítő Csomag ajándék masszázskesztyűt is tartalmaz, mellyel még intenzívebbé tehető a Dove termékek hatása.

Tartalma:
Dove Bőrfeszesítő Tusfürdő 250ml
Dove Bőrfeszesítő Testápoló 250ml
Dove Intenzív Bőrfeszesítő Gél-Krém 200ml
Ajándék Masszázskesztyű
Ajánlott fogy. ár: 2999 Ft







3. Dove Arcápolás Premium Ajándékcsomag

A Dove arcápolás különleges termékei találhatók ebben a csomagban. A már jól ismert Krémes Arctisztítón és Nappali Arckrémen kívül tartalmazza az új Dove Élénkítő és Fényvédő Szemkörnyékápolót, mely tejpeptidek és gránátalma kivonat segítségével hosszantartó ragyogást biztosít és segít meggátolni a szem alatti karikák és kezdődő ráncok kialakulását.

Tartalma:
Dove Essential Elements Élénkítő és Fényvédő Szemkörnyékápoló 15ml
Dove Essential Elements Krémes Arctisztító 150ml
Dove Essential Elements Nappali Arckrém UV védelemmel 50ml
Ajánlott fogy. ár: 3499 Ft







4. Dove Kozmetikai Táska

Az olasz tervezésű Dove kozmetikai táska rengeteg hasznos megoldást nyújt: párnázott oldalfalak, kétirányú cipzár, tágas belső zseb a kisebb értékeknek és egy kozmetikai tükör a táska fedelében. Az ideális útitárs, és praktikus ajándék szeretteidnek.

Tartalma:
Dove Sampon Normál Hajra 250ml
Dove Kényeztető Krémtusfürdő 250ml
Dove Nutri Body Milk Testápoló száraz bőrre 250ml
Dove Krémszappan 100g
Ajánlott fogy. ár: 1999 Ft








5. Dove Arcápolás Ajándékcsomag

Gyengéd tisztítás, tökéletes ápolás az 5 Nélkülözhetetlen Összetevő segítségével. A Dove Arclemosó Tej felfedi bőröd ragyogását, gyengéden tisztít és eltávolítja a sminket. A Dove Nappali Arckrém bőrödet tartósan egészségesen ragyogóvá teszi, valamint védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen.

Tartalma:
Dove Essential Elements Nappali Arckrém 50ml
Dove Essential Elements Arclemosó Tej 200ml
Ajánlott fogy. ár: 1999 Ft







6. Dove Supreme Silk Ajándékcsomag

Kényeztesd bőröd a selyem különleges érzésével! Az ajándékcsomagban a két legsikeresebb Supreme Silk termék található. Dove Supreme Silk Intenzív Ápoló Krémtusfürdő, az olaj különleges ápoló hatása és a selyem luxus érzetének ötvözete. Dove Supreme Silk Silkening Body Lotion a láthatóan ragyogó és érezhetően selymes bőrért.

Tartalma:
Dove Supreme Silk Intenzív Ápoló Krémtusfürdő 250ml
Dove Supreme Silk Silkening Body Lotion 250ml
Ajánlott fogy. ár: 1199 Ft







7. Dove Ajándékcsomag

Kényeztesd magad az eredeti Dove illattal! A Dove Kényeztető Krémtusfürdő aktív hidratálói révén segíti bőröd természetes vízháztartásának fenntartását. A Dove dezodor egész napos védelmet nyújt, ugyanakkor ¼ rész hidratáló krém tartalma ápolja bőröd. A Dove Krémszappan pH semleges összetétele gyengéden tisztítja és ápolja bőröd.

Tartalma:
Dove Kényeztető Krémtusfürdő 250ml
Dove Original Izzadásgátló Dezodor 150ml
Dove Krémszappan 100g
Ajánlott fogy. ár: 999 Ft






8. Dove Arcápolási csomag

Az egészségesen ragyogó bőrért éjjel-nappal! A Dove Essential Elements nappali arckrém az 5 Nélkülözhetetlen Összetevő egyedülálló kombinációjának köszönhetően egészséges ragyogást biztosít arcbőrének és segít növelni a bőr természetes tartalékeit. Az éjszakai arckrém regeneráló hatású, segíti a bőr sejtmegújulását mialatt alszunk. Az ajándék éjszakai kézkrém F vitamin tartalmú mikrogömböcskékkel és Dove intenzív hidratálókkal regenerálja kezeidet és körmeidet egyaránt.

Tartalma:
Dove Essential Elements Nappali Arckrém UV védelemmel 50ml
Dove Essential Elements Éjszakai Arckrém 50ml
Ajándék Dove Regeneráló Éjszakai Kézkrém 75ml
Ajánlott fogy. ár: 2499 Ft







9. Dove Téli Ajándékcsomag

Védelem és ápolás a téli hónapokra! A könnyen felszívódó Dove Body Silk Ápoló Krém különleges selymes érzést és gazdag hidratálást biztosít bőrödnek az egész testeden. A csomagban található kézkrémek éjjel-nappal gondoskodnak kezeid és körmeid hidratálásáról és regenerálásáról. Az éjszakai kézkrém és az átlátszó neszeszer a Dove ajándéka!

Tartalma:
Dove Body Silk Ápoló Krém 300ml
Dove Nappali Kézvédő Balzsam 75ml
Ajándék Dove Regeneráló Éjszakai Kézkrém 75ml
Ajánlott fogy. ár: 1379 Ft


Kattints a képekre, és megnézheted a csomagot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top