Trend

50 kilót fogyott, az év modelljévé választották az anyukát

A devoni DJ-t az év brit glammodeljévé választották, miután megszabadult több mint 50 kilónyi súlyfeleslegtől, nagyjából a korábbi testsúlya felétől.

4 évvel ezelőtt Bonnie Stainer 105 kiló volt. A 35 éves, egyedülálló, kétgyermekes anyuka az első terhessége alatt tett szert a tetemes súlyfeleslegre. Azt, hogy most 57 kiló, egy egészséges diétának és a rendszeres, heti 6 nap edzésnek köszönheti.

„Az első terhességem előtt soha, semmi problémám nem volt a súlyommal, de ahogy teherbe estem, csak élveztem, hogy annyit ehetek, amennyi csak belém fér. Így csúsztak fel a kilók”nyilatkozta az anyuka a történtét megíró Yahoonak, majd hozzátette, második terhessége csak súlyosbította a helyzetet.

Az élete akkor ért fordulóponthoz, amikor 2017-ben benevezett a London Maraton nevű jótékonysági rendezvényre, hogy futásával egy rákkutató központnak gyűjtsön adományokat. Ez indította el Bonnie-t az úton, ami oda vezetett, hogy a futóversenyre készülés során lefogyott 76 kilóra. Majd a brit anyuka ezután sem állt meg.

„A megfelelő elhatározás, a rutin és a következetesség a dolog nyitja. Hetente hat alkalommal edzek, a hetedik napon próbálok pihenni, de a gyerekek miatt lényegében akkor is végig talpon vagyok. Van, hogy reggel 6-kor felkelek, hogy beiktassak egy rövid, fél órás reggeli edzést is – árulta el Bonnie, akinél a fogyás együtt járt a karrierváltással. Azóta feladta a korábbi munkáját, jelenleg DJ-ként és modellként dolgozik.

„A célomat, ami volt, nagyrészt elértem. Szeretnék továbbra is DJ, egyben modell maradni, miközben persze egészséges és boldog is szeretnék lenni” – tette még hozzá a jövőjével kapcsolatban Bonnie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top